8/27/2011

Bröllopskort igen

Sommaren är en ganska hektisk tid för kortmakare tror jag ;) Många väljer att gifta sig och inbjudna gäster vill gärna ha lite finare kort. Så efter att jag visade bokkortet här på bloggen så dröjde det ungefär 2 dagar så fick jag ett meddelande av en vän som ville beställa ett.
Så ni får alltså stå ut med ett till fast i annorlunda tappning...men samma vikning ;P


Det roliga med att göra det här kortet är att det är till en gammal vän till mig som flyttade till danmark för längesedan. En som jag inte har träffat på minst 15 år. Känns lite speciellt på något vis =)


Jag har använt stämplar från Prima, Stempelglede och några till.
Papper är från bland annat Pion design.


Baksidan:


Och framsidan:


Missa inte att StampARTic har fått en egen facebooksida!! In och sök upp den och tryck på gillaknappen!!=D

Kram
Malin

8/19/2011

Kort och ask

Snälla Inger på Pysseltagen sponsrade oss i StampARTics team med en massa fina grejer!

I mitt kit låg saker som passade bra till barndop. Dessutom en fin textstämpel =)

Jag gjorde ett kort och en ask.






Idag är den sista dagen på semestern...känns lite motigt att börja kliva upp tiiidigt på morgonen men samtidigt ska det bli skönt att ta tillbaka rutinerna =) Max ser fram emot att börja på dagis igen.

Så ikväll blir det tidig kväll då klockan är ställd på 05.30. Jag som trodde jag skulle hinna läsa en massa böcker på semestern men ack så jag bedrog mig ;P Kanske jag hinner ett par sidor ikväll iallafall =)

Kram
Malin

8/15/2011

Tillbaka till skolan

StampARTic har öppnat igen, efter sommarlovet! Och eftersom så många börjar skolan nu så blev det "Back to school-tema".
Gå genast in och kika på alla tjejers fantastiska projekt!!  =)

Jag gjorde ett pennskrin till Max...även fast han har typ 3 år kvar till skolan ;P
Men han blev riktigt glad över skrinet =)





Idag är det riiiiktigt tråkväder och jag har 4 dagar kvar av min semester...Kanske man skulle ta och städa huset? det var ett tag sedan vi gjorde det :-/ Men så blir det på sommaren! Man har ju inte tid för sådana tråkiga aktiviteter! =D

Dessutom så ska jag nog ta och ringa frissan! Jag är så trött på mitt slitna hår nu som alltid åker upp i en tofs mitt uppe på huvudet eller en fläta i nacken...Jag tror att dom ska få "fria händer" med lite restriktioner som Inte Emo, inte galet kort, Inte pottfrilla...osv. Jagmenar det är lite läskigt för jag vill ju ha någon som vet vad dom pysslar med! Frillan ska passa mitt runda ansikte =)

Jaja, nog tjatat!

Ha en mysig måndag!!
Kram
Malin

8/10/2011

Mitt lilla sommarprojekt (utomhus)

Nu är mitt lilla sommarprojekt äntligen klart! Det har väl egentligen varit klart i en vecka, men vädret har varit dåligt så det har inte gått att måla grejerna.


Det började med ett infall. 
Jag fick nya fina utemöbler på min födelsedag och hela baksidan såg ut som ett bombnedslag...och det passar sej ju inte om man få nya fina grejer ;)
Till saken hör att vi har en gammal rabatt mot gräsmattan som är ca 2 meter lång (ut från huset) och 50 cm bred. Inget vill växa i den! Tro mej...jag har försökt med allt! Det är som "rabatten som gud glömde"...
När vi flyttade in här så stod där ett gamalt insynsskydd som var helt igenomruttet, så det revs snabbt. Efter det har jag i 7 års tid försökt få saker att växa där, utan framgång...Så nu tyckte jag att det var dags för ett nytt insynsskydd (typ...mest för att det skulle bli snyggt där). Jag for runt på alla affärer men inget passade och så var dom snordyra! Jag bestämde mej helt sonika för att bygga ett själv =)

Sagt och gjort så for jag runt på en massa byggaffärer men det var dyyyrt med brädor. dessutom så har vi inget släp så brädorna skulle få plats i bilen. Ett ställe tog 18 kr per kapning! det hade blivit 400 kr i runda drag =/ Men så fick jag tips om att åka på Lerviks trä (Alnö) och där var det annan ton i skällan. Killen kapade gratis och virket gick på 500 kr! Yeeeey!!! och då fick jag alla spillbitar på 1,50 meter! Det blev sammanlagt 65 meter virke. Snacka om service! =D

Glad i hågen åkte jag hem och började bulta, kapa, skruva och spika.
(ignorera allt runtomkring)

Första "ramen"

Min lilla utbyggnad som höll på att ge mig hjärnblödning ett tag...
  

Det är riktigt roligt att såga och spika!

  

Det är första gången jag sätter ihop något helt själv utan någon som helst hjälp (och som inte har bruksanvisning ;P). Jag känner mej riktigt nöjd och stolt över mitt resultat som faktiskt står stadigt än så länge!

Efter allt var klart så oljades det in och grundmålades. Jag fick faktiskt hjälp där av Max ;)


Igår målade jag det med utomhusfärg. Blev riktigt bra! Men så hade vi ju gamla möbler som har sett sina bättre dagar (i brunt trä) så dom fick sej en omgång med vita penseln oxå =)


pallen




Ja, nu ser ni vad jag har pysslat med på min semester (som för övrigt tar slut nästa fredag).
Imorgon far vi till furuvik om vädret tillåter =)

Ha en fin dag!
Kram
Malin


Kort

Jag gjorde ett kort åt en man häromdagen. Jag har inte så många "manliga" motiv och tycker inte riktigt att magnolia eller hänglar (som jag har mest av) passar riktigt...Men så har jag ju dessa sötingar (som jag inte kommer ihåg namnet på naturligtvis...) och dom passar både och tycker jag =)

Det här är dessutom det första motivet som jag inte har färglagt ett endaste dugg (för jag hade helt enkelt inte tid ;) kortet är ganska litet oxå...


Ha en fin dag!

Kram
Malin

8/09/2011

Award-dags =)

Jag har fått en supersöt award av goaste Del!

Jag brukar sällan haka på awardutdelningar, främst på grund av tidsbrist, men idag har jag stått och målat i 5 timmar utomhus så nu unnar jag mej lite datortid =)


THE RULES FOR THE AWARD

When you receive your award, you can take a copy and save the above picture and place it in your side bar to show off your award, you can place a post up announcing your award and then thank the person who nominated you in your post. In a weeks time you then nominate 7 bloggers to give the Irresistibly Sweet Blog Award to.
 
Så mina nominerade är:
 


 


 

Thank you for the inspiration and your ever so sweet comments here in my blog!! It's so much appriciated although I'm bad at leaving comment myself...but you should know that I visit your blogs often! =)

Kram
Malin
 
 


8/05/2011

Stämpelfrossa

Nu har det varit tyst här ett tag. Jag har semester och pysslar på med en massa utomhusprojekt och vi har ju haft kanonväder så det har blivit lite tid till att vara inne =) Idag är det dock surmulet ute så då passade jag på att göra ett bröllopskort. Snacka om att vara ute i sista minuten för bröllopet är imorgon ;P


Det blev ett bokkort. Riktigt roligt att göra fast det gick 3 cardstock till bara stommen...plus ett till för jag skar naturligtvis lite fel (som jag alltid gör när jag prövar saker för första gången...)


En massa olika stämpeltillverkare blev det...några vet jag inte namnet på men de som jag kan är iallafall Stempelgledje, Maya road, Inkido, Prima och Anita's.


  Har räknat till 11 olika stämplar...tror det är ett rekord för mej som är lite töntig i vanliga fall ;) Och jag har inte färglagt ett endaste motiv! Det börjar klia i mina distressfingrar kan jag lova ;P




I vanlig ordning gick jag även bärsärk med Pearl Makern...


Eftersom det ska likna en bok måste den ju ha en titel på ryggen.


alla papper är från Maja Design.


det blir lite läckert med cardstocken som man viker till boksidor.



Det var allt från mej idag! Snart (om vädret blir bättre) så ska jag visa mitt lilla projekt på uteplatsen =) Det är inget märkvärdigt egentligen men det är roligt att få visa upp sin "händiga" sida =D

Ha en fin helg!

Kram
Malin