9/25/2011

Förkyldningskit

Idag har jag gjort en tutorialStampARTic. Det är en näsduksask med lypsyl-hållare. Passar mig perfekt då jag är vansinnigt förkyld för tillfället. Halsen är i uppror och jag nyser som besatt.


Motivet är från Magnolias tidigare kollektioner och är målad med distress inks; victorian velvet, black soot, tattered rose, weathered wood, peeled paint och vintage photo.


 Textstmäpeln, är även den, från Magnolia och de mönstrade papperna från Pion Design.




Nu ska jag återgå till soffläge! Vill ni se hur jag har gjort asken så knata in på stampartic och kika där =)

Och tusentusen tack för alla snälla kommentarer i mitt förra eländesinlägg. Det värmer gott att så många visar omtanke när man inte känner sig pigg. Jag ska hälsa på er alla så fort näsan slutar rinna ;)

Kram
Malin

9/20/2011

Halsfluss kanske...

Å guuud jag kan inte svälja! Jag kan inte prata som folk och det är kallt inomhus! Allt går emot mig idag... Jag slog på pannan igår men elementen har inte hunnit bli varma än =( Så här sitter jag och är ämmlig. 
Även att jag är ledig i två dagar nu, och då ska man ju naturligtvis vara sjuk...

Förra veckan var jag ledig på fredagen så då passade jag och Max på att plocka lite svamp! Vi gick runt i 20-30 minuter och hittade ca 2½ kg svamp (trattkantareller)! Lycka! =) Så nu ligger den här på tidningar och torkar.



Nu ska jag sätta igång med lite pyssel var det tänkt...om jag kan hitta motivationen. Det är inte det lättaste när man känner sig som en kaktus i halsen och har feber...Men jag tror att jag ska försöka mig på ett såntdär "förkyldningskit"! Till mig själv haha!! =D

Nä, nu får det vara färdiggnällt...

Ha en mysig tisdag!

Kram
Malin

9/14/2011

Betongalster

Först av allt! Känner ni er sugna på att bli DT hos StampARTic så kommer här en liten påminnelse! Söksöksök!! =D

Här kommer mitt första försök till betonggjutning =)


Det var fantastiskt roligt!! jag gjorde en ljusgrej (som man ställer ljus på...ljusfat?), en massa små hjärtan, stora hjärtan och löv. 



Jag missade väl litegranna...det där med att skaka på formarna så luftbubblorna far ur kanske ;P Men wattahell! Det funkar ändå =) Jag prövade även att spraymåla några med vit färg...men jag måste nog köpa en annan som håller lite bättre. På ett hjärta flagnade färgen ganska snabbt.



Vissa delar är fortfarande lite blöta på bilden, men dom torkade snabbt i solen =)

Nu har jag en ny laddning på gång! Allt står i tvättstugan och brinner under plastpåsar. Dom brinner ju inte på riktigt men det kallas för det själva stelningsprocessen ;P

Nu ska jag och Max mysa ner oss i soffan! Det är riktigt höstväder ute med lite blåst, regn och kyla =)

Ha en myyyysig dag alla!!

9/09/2011

LIte höstigare kort

Jag har uppenbarligen för lite att göra tycker jag...Förutom heltidsjobb, kortmakeri och smyckestillverkning har jag nu hittat en ny hobby...eller två nya :S 
Den ena är betonggjutning! Fantastiskt roligt och det blir fina grejer kan jag lova ...jag lägger ut kort på det så fort jag får till något som jag blir klar med något där ;P
Och när jag sitter framför teven så är det mycket tid som går till spillo har jag märkt. Så jag började virka! Just nu håller jag på att göra ett litet halloweenprojekt som kommer att visas upp framöver :D
Vansinne... och dessutom så ska jag hinna umgås med familjen, men på något konstigt sätt går ju det oxå :)

En annan nyhet är att StampARTic söker 2 nya DTs!!! In i bloggen och läs för mer info :D



Över till mitt pyssel igen! Min storebrors dotter, Emma fyllde 13 år i måndags!! *hurra hurra*
Hon har fått alldeles för många puttenuttiga kort av mig så nu måste hon få något annat. Jag gjorde ett höstigt kort i Emmas Färger. Tjejen på motivet fick samma hårfärg som Emma :)

Jag gjorde den efter en skiss hos Månadens utmaning (fast jag vände på den 80 grader)

Hon är färglagt med D.I: dusty concord, black soot, aged mahogny, tattered rose, vintage photo och weathered wood.


Jag lyckades klämma dit en Tim Holtz biljett och en galge. Numret är målat med crackle paint.



NU ska jag återgå till virkningen och se Idol på tv4 play!

Ha en mysig helg!!

Kram
Malin

9/04/2011

Samma motiv igen =)

Jag är med i Pysseltagens utmaning. Gå in och rösta på mitt om ni gillar kortet ;D Direktlänk HÄR och så har mitt kort nr 11 (längst upp till höger).

I'm in a challenge at Pysseltagen. If you'd like to vote for my card nr 11, the directlink is HERE (and you vote by clicking to the right!=

Japp! Här kommer ännu ett kort med den söta älcan från Kraftin' Kimmies! Jag älskar den =D
jag har iofs köpt tre motiv till av samma tillverkare så dessa kommer snart! Ett kort har jag klart men jag kan inte visa den än då en tjej som kikar in här ibland ska få det ;)

Älvan är den här gången färglagd med : spiced marmelad, forrest moss, black soot, walnut stain, vintage ohptp, tattered rose och weathered wood.


Det blev lite retrofärger och dessutom så gillar jag grönt och gult tillsammans =)
Det kommer nog att märkas lite på mina kort att det börjar närma sig höst. Jag har en tendens att dra åt samma färgskala som årstiden har jag märkt ;P



Ha en mysig höstkväll alla och tusen tack för alla söta kommentarer!! Dom värmer gott i höstrusket =)
Kram!!
Malin




9/01/2011

Shabby Chic

Hos StampARTic pågår just nu en utmaning att skapa i Shabby Chic stil.
Vi i teamet gjorde inspirationsalster till denna utmaning, och det var en utmaning i sig kan jag lova ;)


Hur mycket jag än ville att det skulle bli Shabby Chic så blev det inte det, även fast jag spraymålade och grejjade på!

Den här söta älvan är av märket Kraftin Kimmies och är målade med distresser (weathered wood, walnut stain, vintage pgoto, tattered rose, victorian velvet och black soot). Vingarna och plaggen har fått lite stickles på sig.


grejer som ajg har spraymålat med vit hobbyfärg från biltema...hela huset stank färg ;P



Hoppas att ni inte har missat att StampARTic har fått sig en egen sida på facebook! Annars måste ni in och leta reda på den ;)

Ha en fin kväll!!

Kram
Malin