10/26/2012

Meeeen!!!

Vi har ju inte flyttat än!! Snön kunde väl ha lugnat sig ett par veckor åtminstonde!! Gaaah!! Vi börjar flytta om 8 dagar.




Kram
Malin

10/22/2012

Glöm inte!

- Mamma, jag har satt en lapp på dörren så att inte du eller pappa glömmer bilen när ni ska till jobbet.

- Tack Max! Det behövdes verkligen!





10/21/2012

Trött!

Igår hade vi en jättetrevlig kväll hos Jennie och Jonas. Vi åt tapas och fick en underbart god efterrätt. Alla tog med sig några sorters tapas var. Jag gjorde pizzasnurror, marinerad getost med seranoskinka och fyllda champinjonhattar.








Kram
Malin

10/16/2012

Snö...

Uscha, idag kom första snöfallet. Det snöade lapphandskar ett tag. Det är fortfarande plusgrader så inget fastnade på backen, men jag vill inte ge mig ut utan vinterdäck känns det som. Det kan ju vara halt, och snön på bilrutan ligger kvar...nä det blir en innedag idag! Har hunnit rensat och släng en massa rat från olika lådor. Helt sanslöst hur mycket skräp det samlas på!





Ha en fin dag!

Kram
Malin

10/14/2012

Projekt dagisfröknar

Eller förskolepedagoger kanske man ska skriva ;)
Eftersom Max ska sluta snart, så håller jag på med lite grejer till fröknarna. Det blir mindre tavlor i storleken 20x20cm. Alla får varsin färg (färger som jag tycker passa den enskilde) och på tavlorna ska det stå lite olika beroende på vem som ska få vilken. Det ska på lite mer grejer oxå, men jag vet inte riktigt vad än. Dom känns ofärdiga...men vi får se hur det ser ut med text! Ni får se slutresultatet om ett par dagar (eller veckor).





Ha en fin dag!

Kram
Malin

10/11/2012

Drakborgen

Idag är jag och Max på drakborgen! Sundsvalla roligaste plats för barn från 0-7 år skulle jag tippa på. Max har varit exalterad i tre dagar (sedan jag nämnde att vi skulle hit).





10/07/2012

Rosa bandet





Igår köpte jag årets rosa bandet. Gör det du oxå :)







10/05/2012

Bullar

Igår så hade vi främmande av Carro, Cornelia och Isabella. Dagen till ära så bakades bullar efter leilas recept (leila bakar). Dom blev enorma! Jag åt en del bulldeg oxå :-/
Max och Cornelia hade jätteroligt hela dagen. Jag och Carro har alltid roligt vad vi än gör :)





10/04/2012

Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag! Kanske den bästa dagen förutom julafton ;)
Vi får främmande av Carro, Cornelia och Isabella snart, så jag har precis förberett en bulldeg. Jag har gjort efter ett helt nytt recept så jag hoppas att det blir bra! :)

Sen måste jag bara rekommendera yankee candle grejen som jag köpte häromdagen. Huset luktar gudomligt gott!! Vilken grej...


10/02/2012

Yankee candle electric grej

Som ni såg i tidigare inlägg så är jag tillbaka i denna blogg igen! 

Idag är vi lediga så det har blivit en hel del ärenden uträttade. Först for vi in på Annas butik Åkrokens hem och present. En mysig liten inredningsbutik som har allt möjligt och ligger bortanför polishuset i stan. Hon har bland annat Yankee candles! Jag knarkar ju Clean Cotton så när Anna berättade att dom har fått in elektriska doftspridare i samma doft så var jag tvungen att köpa en!
Man sätter den i uttaget och så puffar den ut lite doft då och då. Den håller i 6 veckor, kostar 169 kr. När den tar slut så köper man refillers, 2 st för hundringen drygt. Betydligt billigare och sparar ju lite pengar jämfört med att tända ett ljus! Jag var tvungen att köpa ett par vaxkakor till mina aromalampor oxå. Jag kommer att stinka clean cotton. När hon dessutom berättade att det finns samma doft till bilen oxå så dog jag en smula. Tyvärr var dessa slut men jag kommer att vara den första in när hon har fått påfyllt ;) 

20121002-133501.jpg

I'm baaack!

Då var jag tillbaka på min gamla blogg igen! Anledningen? Jo amelia har beslutat sig för att lägga ner all bloggverksamhet, så istället för att köra en ny blogg så kör jag på den här bloggen igen. Det kommer att bli en del vardagstjat, så det blir lite ändring på denna blogg. Jag ska försöka få över alla inlägg från ameliabloggen, men det lär ta ett litet tag. Tills dess så kör jag som vanligt här igen =)

Kram på er!