1/30/2013

Glossybox

Idag kom glossybox! Jag fick grejer som jag alltid har användning för :) det är en eyeliner, läppbalsam, tandkräm, sminkborttagningsservetter (världens längsta ord?) och en hårspray. Wohoo!




Ha en fin onsdag!! nu är jag och max ledig två dagar :D eller ja, max är ledig helgen oxå men det är ju inte jag då...

Kram
Malin

1/24/2013

Altrad påse

Vi i StampARTics team blev sponsrad med söta band från Nahuataivas. Jag altrade en påse som kanske kommer till användning på alla hjärtans dag :)
Motivet är färglagt med distresser och prisma colors.





Idag ska jag till -håll i hatten- Tandläkaren!! IGEN! Jag ser liksom inget slut på eländet just nu...Det värsta är väl att jag måste förmodligen göra en rotfyllning på tanden som blev akutlagad i början av december. Det ilar och kör som bara den. Har nog ätit minst 5-6 paket ipren sedan december, och jag brukar inte vara den som tar sånt i onödan...Men,men.. snart är det klart ;)

Ha en fin torsdag!
Kram
Malin

1/20/2013

Kort och påse

Vi på StampARTic blev sponsrade av Heinikka. Jag gjorde ett kort och altrade en papperspåse av materialet som vi fick :)

Här är en digistämpel som är färglagd med Prisma Colour pennor. Jag gav faktiskt upp pennorna för ett tag sedan, men försökte igen. Den här gången blev jag inte lika missnöjd som övriga stämplar jag har färglagt, så kanske om man övar lite till! Och jag måste köpa en stomp med lösningsmedel så man kan dra ut färgerna lite ;)






Mina tänder börjar se ljuset i slutet av tunneln! Förmodligen så blir det en rotfyllning eftersom jag fortfarande har värk i käken. Misstänker att det är en tand, (som jag bet av för x antal år sedan) som lagades akut i början av december, som jäklas. Igår blev min första rotfyllning klar! Det var oxå en tand som jag bet av för 6-7 år sedan :-/ Man SKA gå till tandläkaren minst en gång om året har jag insett...Men det är inte lätt när man får grav ångest av att bara tänka på det ;) Har nu varit hos tandläkaren 8 ggr sedan början av december :-/ 8ggr!!! Tror inte det är den sammanlagda besökstiden som jag någonsin gått innan... Men så blir det när man struntar i att gå på närmare 10 år. Inflammation i tandköttet hade jag oxå minsann... Det blev två besök hos hygenisten som gjorde rent runt varje tand MED STÅLKROKEN!!! Det är den värsta grejen jag vet (efter svarta tavlan och lerkrukor). Det var en mindre trevlig upplevelse och jag är ärrad för livet, så nu jävlaranamma kör jag med små borstar varendaste dag. Sen har jag lagat ett hål, dragit en visdomstand som jäklades, lagat ett hål akut (den avbitna tanden) och nu senast alltså rotfyllningen. Hurra...pengarna vet jag iallafall vart dom går resten av det här året :-/ Blährg...

Ha en fin lördag!
Kram

1/08/2013

Mixed media


Jag gjorde tavlor till Max's dagisfröknar och köksa när han slutade på den gamla förskolan.
Pedagogerna fick olika färger, annars var tavlorna snarlika. Jag tog färger som jag tyckte passa var och en bra så det blev rosa, brun, blå och grön.






Hjärtana är av fimolera. Jag använde mig av mitt magnetiska alfabet from making memories. En av de mest använda verktygen i min verkstad :) Köpte det för mååånga år sedan och använder det flitigt, till allt!

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan med värk i halva ansiktet...verkar som att det har blivit en inflammation i käkmuskeln :-/ Hurrahurra...

Kram!
Malin





1/03/2013

Top 10 2012

Det har ju blivit lite av en tradition att göra en "top tio"-lista varje år. Förra året tappade jag lite kortinspiration och körde på ett annat spår. Det blev mycket inredning och annat grejs. Virkning, lera och när lusten återvände så var det dags att flytta till nytt hus. Och där försvann inspirationen igen... Jag har ett pysselrum som står...bara står, fullt av grejer men inga möbler över huvud taget! Allt står i en enda röra på golvet...då är det lätt att tappa lusten kan jag lova. Det är ju snedtak i mitt rum, så alla möbler sedan tidigare får inte plats mot väggen :-/ Det blir till att inhandla lite nytt när pengarna rullar in ;) Men först ska Max rum och hallen på övervåningen fixas! Mitt pysselrum får ha kvar den knallorangea heltäckningsmattan tills vidare...

Nog tjatat...här är min Top Tio för 2012! (utan inbördes ordning)

1.
Virkad Sackboy från Little Big Planet som Daniel fick på sin födelsedag.


2.
Kort som min bror fick på sin födelsedag.


3.
She Art tavla (min första)...inte 100% nöjd alls, men jag gillar den på nåt vis.

 
 4.
 Ett kort som jag gillar färgerna på. Och stämpelmotivet är ju bara så sött!


5.

 Ett bröllopskort/plånbok.

6.
En tavla som ett par goda vänner fick i bröllopspresent. Den var rätt stor så det var ett jäkla grejandes innan jag blev nöjd.


7.
Påskäggskoppar som jag och Max målade. Gillade mysfaktorn över dessa :)


 8.
 Här är det egentligen midsommarstången och kakburken som jag gillar, men jag hade inga bra kort på dessa, så jag får lägga ut hela bilden :)


 9.
Converseskor i fimolera. Det var pilligt, men jag har gjort några till efter dessa ;)

 
10.
 En Alla hjärtans dag-påse som jag lottade ut.

 
 Hoppas att ni har en fin kväll!

Kram
Malin