8/13/2013

LO nr.6


Här kommer LO nr.6 :)


Semestern är över sedan en och en halv vecka tillbaka... Jag skulle nog kunna ha semester 10 månader om året minst! Det är ju så skönt att ta allt i sin egen takt. Sova länge på mornarna, sitta uppe och nattuggla till 2-3, åka runt på loppisar och bara mysa på i sakta mak. Men det fungerar ju sällan i praktiken OM man inte är miljonär eller något sånt ;)
Men jag trivs med att jobba oxå...fast jag skulle vilja pröva att vara miljonär tror jag iallafall ;P


Ha en fin tisdag!
Kram
Malin

8/04/2013

Kort

Det blir lite dåligt bloggat under sommarhalvåret. Man har ju så mycket för sig. 
Semestern har precis tagit slut...vardagsångesten har attackerat mig som en kanonkula! Jag vill ju vara hemma resten av livet känns det som just nu, men å andra sidan blir det rätt skönt att komma in i vardagsrutinerna igen...eller nej, det blir det inte! Vardagsångest 2.0
Daniel och Max har några veckor kvar...bläh!

Max börjar snart på 6års! Spännande och lite nervöst. Daniel ska ta inskolningen med honom eftersom jag JOBBAR! Bläh! Det blir första gången som jag inte har kunnat närvara vid en inskolning... Eftersom jag är ett kontrollfreak så är jag smått nervös över det med! Bläääh!

För att få tankarna på annat så tänkte jag visa ett kort som jag gjorde för ett bra tag sedan ;)

En stämpel som jag inte har använt på länge och den är målad med "osynliga linjer"


...med distresser såklart ;)


Nu ska jag nog gå och våldsbada i någon grannpool...våran lilla pool har så mycket insekter i sig så jag vågar knappt titta ner i den! Vi har 26 grader i skuggan just nu och då är klockan snart 18. BLÄH!

Ha en fin söndag!
Kram
Malin