9/12/2013

Blåbärspaj


You can follow me on Instagram. My username is Majamelon and I update almost every day. My latest project is a mail box out of cartons ;)

Nu postas det inlägg för glatta livet!...om man jämför med tidigare i år alltså ;)

Jag postar ganska mycket på Instagram så ni som vill kan följa mig där. Majamelon är användarnamnet :) Mitt senaste projekt är att göra en postlåda av kartonger ;)

Härom sistens så gjorde jag blåbärspaj av alla blåbär som plockades. Eller ja, jag gjorde ju blåbärssylt och frös in en hel del...men kan kan ju inte göra en massa sådant utan att göra en paj väl?!




Igår kom lekstugan på plats. Jag var ett nervöst vrak! Jag såg hela tiden framför mig hur allt bara skulle rasa ihop till en prydlig majbrasa...Men det gick bra! Min "svägerska"(fd) och hennes sambo kom med en stor lastbil med kran och lyfte hela lekstugan. Som tur är så stod den på grannens tomt så den förföyttades bara 15 meter ungefär :) Mer bilder på det kommer inom kort!

Ha en härlig torsdagskväll!

Kram
Malin

9/10/2013

LO nr.8

Här kommer LO nr.8.



Idag har vi köpt grannens fina lekstuga! Nu kommer moment 2, att flytta den till vår tomt. Som tur är så ligger den bara ca 15 meter från där vi har tänkt att ha den så det blir inte så fasligt långt. Ev. kan den flyttas med kran imorgon så jag håller tummarna och hoppas på det :D

Bilder kommer så fort den är på plats :)

Kram
Malin

9/04/2013

Saft och mos

För ett tag sedan så plockade jag nästan 18 kg äpplen hos min bror. Det blev en massa god äppelsaft och cirka en miljard liter äppelmos...men nu har vi så det räcker över vintern iallafall, och gott blev det! :) Lite halvtaskig bild då det är upplöst från Instagram (där ni kan hitta mig under Majamelon).


Kram
Malin

9/02/2013

LO nr.7

Ojoj, nu var det ett tag sdan jag visade upp något här! Jag postar rätt mycket på instagram faktiskt! Ni som vill kan följa mig där! Bara söka efter Majamelon så hittar ni min vansinneshörna ;) Här är en direktlänk: http://instagram.com/majamelon#

For english readers

You can follow me on instagram where I post almost daily. Just search for Majamelon or use the direct link: http://instagram.com/majamelon#

the whole blog can be translated to english (or any other language) if you choose it up in the right corner :)

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera här oxå! Nu är ju sommaren förbi och jag har lite mer tid att spendera inomhus.

Här kommer iallafall en LO till :)
Det är på mitt söta systers son Alfred. Jag knäppte bilderna på honom i julas. Fick över 130 bilder med underbart söta motiv!



Det märks att Max har börjat skolan igen (förut var det ju dagis) och i helgen kom en ordentligt förkyldning som ett brev på posten. Stackarn somnade som en stock vid 20.30 igårkväll och sover än.
Han klagade på halsont, hade feber och man vet att det är allvarligt när han ber om nässpray! ;)
Själv har jag en ordentlig nackspärr... Det blir roligt för idag tänkte jag försöka lappa ihop alla Max´s byxor. Helt otroligt, han har väl 10 par byxor och ALLA har hål på vänster knä! ALLA!! Även jeansen... Så jag har köpt textillim och ska försöka få till snygga lappar att klistra över. Det är ju ohållbart att köpa nya byxor hela tiden :-/

Ha en fin dag!
Kram
Malin