2/23/2014

Odd Girl igen


Idag gjorde jag ett nytt kort med stämpel från Some Odd Girl :) Gillar verkligen dessa stämplar! Den här gången försökte jag göra ett motiv med invisible lines. Jag blev väl ganska nöjd iallafall. Svårt på slutet när man ska fylla i en del linjer. Minsta skak på handen och man får börja om på ett nytt motiv ;)

Jag har målat med distress inks.

Ha en fin dag!

2/22/2014

Tiddy inks


Nu är mitt pysselrum äntligen återställt! *Lycka* Alla hyllor måste dock upp på väggarna igen, men så länge jag har ett fungerande rum att husera i så är inte det prio ett ;)

Idag har jag hunnit göra klart ett kort iallafall, med det här söta motivet från Tiddy inks. Jag har färglagt med distress inks, papper från Pion design. Jag har använt tre olika dies, men den enda jag kommer ihåg namnet på är magnolias. Tror de andra två kan vara Nellie Snellen och QuicKutz.. Blommor och bling från Prima :)

Ni kan följa mig på Instagram för snabbare uppdateringar och fler bilder :) 

Ha en fin lördag!

2/21/2014

Some Odd girl del 2


Jag måste försöka hitta fler fina stämplar! Vilken pysselboost man får när man hittar nya grejer att pyssla med! Bara orken kommer tillbaka så ska jag ställa i ordning pysselrummet som nu är klart! =D


Ha en fin dag!

2/19/2014

Some Odd GIrl


Jag visade i förra inlägget att jag hade fått stämplar och börjat färglägga dessa. Bland annat från stämpeltillverkaren Some Odd Girl.  Här är en av dessa som färdigt kort. Jag var tvungen att bära ner halva pysselrummet (som då var under renovering och gömt under papp och plast), men jag kunde inte hålla mig. Tyvärr så fick jag inte med mig allt så det blev ett ganska sparsamt dekorerat kort. jag hade en helt anna bild av det i huvudet, men man jobbar väl med det man har ;)


Sen har jag två roliga grejer på g, men en av dessa kan jag inte visa på ett bra tag (och då menar jag ett BRA tag). Den andra kommer om några veckor ;)

Ha en fin dag!

2/12/2014

Lite färgläggning

Jag har köpt nya stämplar! Och folk säger att lycka inte går att köpas för pengar? ;) Det blev bland annat Tiddy inks, Some Odd girl och lite andra tillverkare. Underbara stämplar allihopa! Och det är första gången som jag köper både Tiddy inks och Some odd girl's stämplar. Måste säga att Det var fantastiska stämplar att färglägga. Tyvärr så har jag bara knäppt med mobilen, men färdiga kort-resultat får väl komma senare...så fort målningen är klar uppe i pysselrummet...och det verkar den aldrig bli...


Stämplarna är färglagda med distress inks. 




Glöm inte att ni kan följa mig på fantastiska Instagram (klicka på länken för att komma direkt till mitt konto) :)

Kram
Malin

2/08/2014

Bilder och renovering


Jag är med i en februariutmaning på instagram. Man ska lägga upp ett foto om dagen och följa reglerna. Ex, Childhood var det ena dagen. Jag valde att fota min gamla nalle som har hängt med i 35 år snart :) Efter det var det square och utensils. Max's lilla rubiks kub (eller hur det stavas) och vinöppnaren fick vara modeller då ;) Jag heter Majamelon på instagram om någon har lust att följa ;)



Annars får det rätt segt på pysselfronten. Eller ja, jag har köpt en massa nya stämplar, men dom kan jag enbart färglägga. Vi håller på att renovera övervåningen...där mitt pysselrum finns. Allt står fräsigt under plast och papp centralt i varje rum, så jag kommer inte åt något. Jag var dock lite förutseende så jag plockade åt mig distresserna, stämplar, akvarellpapper och pensel innan målaren drog igång ;)

Jag vågar knappt visa förebilder på rummen...men ni får nog se senare, när allt är klart :) JAg kan ge er en liten hint om hur det såg ut för ett par dagar sedan! Orange heltäckningsmatta i pysselrum och hall. Ljusgrå heltäckningsmatta i Max rum. Furutak i pysselrum och hall. Fräsig randig tapet från 80 talet i pysselrummet, väv i hallen, strukturtapet i Max rum. Trädörrar till pysselrum, toalett, klädkammare och M's rum. Målaren ska alltså måla om allt! ALLT! Tak, väggar, hall, dörrar och allt annat som skär i hjärnan på mig. Det ska bli så sköööönt!! Men det tar nog en vecka till, så jag får snälla färglägga motiv under tiden ;)

Ha en fin lördag!