3/17/2014

Ännu ett kort :)


Det här blev lite av ett "hast-kort". Jag gjorde det på ungefär 15 minuter (färgläggningen inräknad). Till den här tävlingen så skulle man matcha färger som var förutvalda :)

Ha en fin dag!!

3/15/2014

Kort till födelsedagsbarn


Ja, som ni ser så har jag kärat ner mig totalt i Some Odd Girls stämplar... Och fler har jag köpt! Så nu blir det många kort framöver ;P

Just det här kortet gjorde jag efter en tävling på Sog's facebooksida. Det var en punch-tävling, så jag stansade ut några stjärnor och använde mig av en corner punch. Jag hittade bara igen en av dem...Man ska aldrig städa sitt pysselrum!! Jag hittar inte något längre!!

Ha en fin dag :D

3/13/2014

Max pysslar :)



När vi var hemma i influensan så passade Max på att göra ett kort med sin "killstämpel" som han kallar den ;) Det är en stämpel från Some Odd Girl och han blev så lycklig när han såg att jag hade köpt den. Max tycker nog att jag har lite för mycket gull-stämplar hemma ;) Ännu lyckligare blev han när han fick en jättefin respons på sitt kort både på facebooks (Sog-fb.grupp) och en stor bild på honom i Sog's blogg :)






Han målade motivet med distress inks, valde alla papper, skar till och fotade kortet :) Pysselhjärtat i mig slog en extra volt när han var klar :D

Ha en fin dag!

3/08/2014

Nytt kort




Jag är med i Some Odd Girls utmaningar på facebook den här veckan. Än så länge har jag bara hunnit med två kort, men förhoppningsvis hinner jag ett tredje innan veckan är slut :) Jag har gjort ytterligare tre kort som jag inte kan visa förräns låååångt senare. Ett litet hemligt uppdrag kan man säga ;)


Stämpeln är färglagd med distress inks :)

Nu verkar det som att alla i familjen är friska! Max drabbades av influensan med full kraft kan jag lova. Jisses vad dålig han har varit...Hög feber, hostat som sjutton, snoret har runnit och han har haft ordentligt med feberyrsel stackarn. Hela sportlovet till råga på allt. Idag tänkte vi försöka hitta på något roligt så han får komma utanför dörren för första gången på en vecka, men det blåser stormvindar. Jag är (som vanligt) rädd att takpannor ska börja flyga åt höger och vänster, men om dom satt kvar förra stormen som var, så borde dom sitta nu oxå...eller? Dom kanske revs upp förra stormen och nu ryker dom snart? Kanske? hövvaligen ;)

Ha en fin lördag!

3/04/2014

Lite grejer


Jag har ju som sagt beställt lite mer stämplar från Some Odd Girl :) Så tills dessa kommer får ni snällt nöja er med samma 2 stämplar om och om igen, haha :)


 Motivet är målat med distress inks
 

Jag hann även att altra en chokladkaka och just den här SOG-stämpeln passar ju himla bra eftersom det är choklad=godis=bakverk ;)


Ha en fin dag!