Igår grillade vi kött och till det gjorde jag chevrépotatisar. Underbart goda!
4 bakpotatisar
1,5 dl creme fraiche
250g chevréost
salt (efter behov)
Baka potatisarna i ugnen tills en potatissticka lätt går igenom. Dela pot. på hälften (långsidorna). Gröp ur potatisen, lägg tillbaka skalen på plåten och vrid upp värmen till 225°.
Blanda ihop potatis, ost, creme fraiche och salt i en bunke. Kör med elvispen tills moset är slätt. Ta en sked och klicka tillbaka moset i skalen.
Sätt in potatisarna i ugnen i ca 8 minuter, eller tills potatismoset fått lite gyllenbrun yta.
Idag står svampplockning på schemat! Ska leta efter blåbär oxå, så wish us luck ;)
Skojar du, så gott!!!
SvaraRaderaFestligt och gott men för mig som inte gillar chevré skulle det få bli Västerbottenost istället!
SvaraRaderaKram
Så enkelt men ser underbart gott ut och jag älskar chévre ;-) - kram och hej
SvaraRaderaGud så gott det ser ut! :))
SvaraRaderaMmmm, ser och låter smaskigt.
SvaraRaderaOj det lät gott!
SvaraRaderaSer fram emot bilder på svamparna sen med :)