Jaadå!

Sambon lyckades fixa telefonen igår!!! Tyvärr så försvann ju alla kort, schemat och sånt där övrigt "löst". Men kontakterna finns kvar! Och apparna kunde jag ju ta ner som vanligt då dom låg under "köpta appar" redan.  *lycka*


Annars är det fortfarande sjukstuga. Jag och Max tänkte försöka oss på att baka lite bullar idag, men det finns ingen ork till det. Vi ligger i varsin ände av soffan och tittar på teve, under täcket. Mysigt värre, men när man har ont i alla leder, feber och hosta, då blir det liksom inte samma mysfaktor. Skulle även ha behövt städa, men det får göras någon annan dag... Till och med Maja är småförkyld. Hon hostar lite då och då, och sover mest. Aptiten är det iallafall inget fel på. Hon äter som att hon vore utsvulten jämt.


Nu ska jag återgå till tv-tittadet. Ha en fin dag alla!


Och har ni tråkigt, tyg över och en symaskin så kan ni göra ljuspåsar inför kvällen. Det går snabbt och blir otroligt mysigt sken av dessa. Perfekt nu när det är höst!

CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. Ja man skulle vilja ta ledigt efter man varit sjuk. Man kommer ju efter med allt hemma och disken bara växer då också. Huvva!

  Ni får krya på er!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att han fick ordning på telefonen. Nu ska det bara bli ordning på er sjuklingar också så ni blir friska!
  Krya!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design