Makeover Loppisfynd

I somras så var jag runt på en massa loppisar. Jag hittade träbrickor, brödgömmor, isbehållare och en hel hög med andra grejer. En av sakerna var en liten träbricka. Jag målade den vit och sen har den bara legat i mitt pysselrum, lite undangömd sådär. Jag hittade igen den igår och tänkte att den borde ju passa perfekt som en liten fikabricka. Fram med clearstampsalfabetet och svart vattenfaststämpeldyna så var den klar :)


För övrigt så är det här en av mina favoritkoppar. Jag har 5 st, men en är lagad sedan länge tillbaka och en annan har det gått en spricka i! *panik* Dessa zebrakoppar fick jag efter mormor och morfar. Jag drack alltid te ur dom när jag var liten. Hade morföräldrarna vetat hur mycket kopparna skulle bli värda så vette fasen om jag hade fått göra det haha :)

Jag har hoppat på en utmaning på Instagram. Ett kort om dagen under hela februari. Det kommer nog att bli svårt, men jag ska göra mitt bästa. Ni hittar mig där under Majamelon (eller följ länken i den högra spalten här i bloggen) :)

Ha en fin dag!

CONVERSATION

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det blev jättefint, visst är det roligt att göra om fynd!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg blev den! Kul att göra sin egna variant! Vad skulle man göra utan alla pysselprylar o stämplar? ;-)
  Trevlig lördagskväll! Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design