Yankee candle electric grej

Som ni såg i tidigare inlägg så är jag tillbaka i denna blogg igen! 

Idag är vi lediga så det har blivit en hel del ärenden uträttade. Först for vi in på Annas butik Åkrokens hem och present. En mysig liten inredningsbutik som har allt möjligt och ligger bortanför polishuset i stan. Hon har bland annat Yankee candles! Jag knarkar ju Clean Cotton så när Anna berättade att dom har fått in elektriska doftspridare i samma doft så var jag tvungen att köpa en!
Man sätter den i uttaget och så puffar den ut lite doft då och då. Den håller i 6 veckor, kostar 169 kr. När den tar slut så köper man refillers, 2 st för hundringen drygt. Betydligt billigare och sparar ju lite pengar jämfört med att tända ett ljus! Jag var tvungen att köpa ett par vaxkakor till mina aromalampor oxå. Jag kommer att stinka clean cotton. När hon dessutom berättade att det finns samma doft till bilen oxå så dog jag en smula. Tyvärr var dessa slut men jag kommer att vara den första in när hon har fått påfyllt ;) 

20121002-133501.jpg

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. Du kommer verkligen att lukta som clean cotton....hahaha
  Men såna doftsaker är fina att ha.

  SvaraRadera
 2. Jag är oxå beroende av dom där vaxkakorna....luktar ju såååå gott!!! =)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Yaaayyy, NU funkade det! *ler*

  SvaraRadera
 4. Här är en till som är hooked på Yankee candle! Clean cotton är underbar men även baby powder och fresh towels... ;-)

  SvaraRadera
 5. Clean cotton ÄR en fantastisk och realistisk doft, en som jag alltid har hemma!! Har dock aldrig provat en elektrisk doftspridare, jag är nog mer en ljustokig person :)

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design