Vi lever ;)

Fredagkväll i dårhuset. Jag och Maja sitter i soffan och myser. Tänkte passa på medans jag har en gnutta täckning på telefonen, att skriva ett litet inlägg.

Vi har ju fortfarande inte internet, så det enda jag har att surfa på är mobilen (när det väl går att surfa).

Först vill jag tacka så hjärtligt för alla söts kommentarer!! Ni som undrar vart jag har tagit vägen; jag är fortfarande kvar!! Jag kikar in på era bloggar med jämna mellanrum, men det tar ett år att kommentera, och ibland går det inte alls :(. Jag lovar att hoppa in och visa ett livstecken så fort datorn har blivit uppkopplad!! :)

Vi trivs kanon i det nya huset!! Det är så stort och fint :) enda minuset är att vi inte har hunnit måla matrummet, köket och vardagsrummet än. Det går ju inte att möblera förrän det är klart. Men, men...snart ska det väl vara klart tycker jag ;)

Max trivs fantastiskt på sitt nya dagis! Så skönt för ett mammahjärta.

Maja löper för fullt, vilket även medför löpbyxor med blöjor, slöaste hunden i kommunen, motorbåtspruppar och lite humörsvägningar (från glad till surtant/tröttant). Men det har gått halvvägs nu så hon är väl klar om någon vecka :)

Igår tog jag mod till mig och ringde tandläkaren. Har inte varit där på 7-10 år pga tandläkarskräck...men nu kände jag att det var nödvändigt. Två sönderbitna tänder och några småhål i gamla lagningar. En trasig tand måste rotfyllas :-/ *ångest*. Jag fick en akuttid idag för den andra tanden och hade sådan tur att den endast behövde lagas. 1700 kr gick det på... Rotfyllningen kommer att landa på 3-5000 kr... Blährg... Men nu är iallafall "bollen i rullning" så jag ska fixa till hela truten! Sen ska jag försöka gå minst en gång per år. Det säger jag varje gång... Men ångesten som sköljer över mig när det år dags, tar ca 2 år att bearbeta. Känner mig själv alltför väl ;)

Ja, det var en liten uppdatering från mig!

Hoppas att alla har en mysig fredag!! Själv ska jag jobba hela helgen.

Tröttaste hunden som sov med ögonen öppna tidigare idag ;) ser lite knöligt ut, eller hur!


Kram
Malin

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. Härligt att du hör av dig! Skönt att se att ni verkar må väl. Själv är jag tack och lov inte rädd för tandläkaren. Jag går efter 18 månader och har mest problem med tandsten..

  Ha en finfin helg!

  SvaraRadera
 2. Tandläkaren......urk.....jag får rysningar av blotta tanken!!! Ska snart laga två hål,men behöver nästan bedövning för att bara sätta sej i bilen och fara dit!!! Lycka till vännen!!

  Vovven ser sådär lagomt slö ut....hi hi hi
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Härligt att ni trivs och att sonen gillar sitt nya dagis. Tandläkaren ingen favvo här heller. Hade inte gått på 8 år, när jag tog mig själv i kragen och gick. Bara tandsten....och nu går jag varje år sen länge. Kram

  SvaraRadera
 4. Så kul att höra ifrån dig och skönt att höra att flytt och nytt dagis gått bra!

  SvaraRadera
 5. Så bra att ni kommit in i det nya huset iallafall. Det kommer nog bli jättefint när det väl blir klart.

  Jag gillar inte heller att gå till tandläkaren. Det känns ju så onaturligt och läbbigt att jag gråter nästan varje gång. Tårarna bara kommer av sig själv. Huvva!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design