Länge sedan...igen

Nu var det längesedan jag skrev här...igen! Jag tror att jag börjar bli gammal för jag är hellre ute än inne ;) Jag har några projekt på g i pysselväg oxå men som vanligt går det ganska sakta framåt med det. Ett kort har jag iallafall hunnit göra! Det är till Stampartics artikel där vi blev sponsrade av Nauhataivas.

Klockan är 9.30 och vi har 26,6 grader i skuggan! Det är så varmt! Jag gillar inte sån här värme... Vi har sovit med ett fönster uppe hela natten och nu har jag altandörren öppen. Max är mest exalterad över att springa barfota :) Det gick ju inte så bra att göra det där vi bodde förut eftersom vi hade en häck med vansinniga taggar i. Den hade en tendens att sprida ut taggarna över hela tomten, men nu har vi en fin gräsmatta och inga taggar så långt ögat når ;)

Ha en fin söndag! 
Kram
Malin 

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. What awonderful card. Hugs Marja

  SvaraRadera
 2. Lööövly är ordet...kortet är bara Superfint!!! Ursnyggt färglagt.
  Sommarvärmen har verkligen slagit till med dunder och brak...pust...jag är ingen fan (engelska ordet) av stekhett heller. :)

  KRAM kram

  SvaraRadera
 3. KJempefint kort!! Flott fargelagt søte Tilda!!
  Sommervarme og sol her hos oss idag også:-) Nyter så lenge det varer:-)

  Riktig god pinsehelg til deg og dine.
  Klem Laila.

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att kunna springa barfota på gräs! Här har vi eländiga tistlar som vi kämpar emot, de är inte roliga att kliva på!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design