Sad news...

Jag har tagit det svåra beslutet att säga upp min plats hos Magnoilia =(  Det var ett jobbigt val eftersom jag verkligen gillar deras stämplar, alla medlemmar i teamet och personalen på Magnolia.

Den här tidpunkten vill jag göra så mycket annat och jag känner att mina kort har den senaste tiden varit halvhjärtade på grund av stress, hinna med allt annat som jag vill göra och naturligtvis vara med familjen och vänner. Det är något som känns lite extra nu när det börjar bli sommar och man vill hinna med så mycket som möjligt när jag är ledig från jobbet. Jag har så mycket annat på sidan (göra tavlor, smycken, måla...och naturligtvis göra kort vilket är ummer ett ;) och så lite tid att göra det på eftersom jag jobbar heltid.

Jag kommer naturligtvis att fortsätta använda Magnolias stämplar, men kanske inte lika mycket som innan nu när jag har tid att skapa för min egen skull =)

Min magnoliablogg kommer inte att vara aktiv längre utan allt krut kommer att läggas på den här bloggen =)

I have been thinking a lot the past couple of weeks, and I've decided to quit the Magnolia design team =( This was not an easy decision because I really adore the stamps, all the talented ladies of the team and ofcourse the staff behind Magnolia.

I just don't have the time to do projects for M at this time. I work fulltime and the rest of my time goes to my family, friends and ofcourse my wonderful hobbbies. I have a lot going on at the side (like painting, making pitcures, jewellery, photographing...and cardmaking, which is the number one ;) and I want that to come in first place since I don't have so much sparetime. 

I will still make cards with these lovely stamps, maby not as much as before now that I have the time do do what I want and what I feel like =) 

Jag har en del grejer på gång att visa upp här i bloggen men just den här veckan har jag jobbat alla dagar förutom i torsdags...då hade vi istället tid hos doktorn med Max (4 års kontrollen) plus en massa annat.

I have some projects to show you but this week I just had thursday off from work. And that day Max was at the doctors for a "4 years checkup" =)

Kram/Hugs
Malin

CONVERSATION

11 kommentarer:

 1. Ååå nei Malin!!:( Kommer til å savne deg masse i Magnolia DT! Men skjønner at dette var en vanskelig beslutning for deg... Jeg kommer iallefall til å følge deg her, og ønsker deg lykke til videre, og er spent på dine neste kreasjoner!:*)

  SvaraRadera
 2. Då håller jag hårt fast om den här bloggen då ist!! =) Kan förstå att det kan ta för mycket tid,jag brukar tänka på det ibland,jag har svårt att få till tid som jobbar heltid och ibland känns det som orken och lusten för skapandet får ge vika! Men jag ser fram emot att få fortsätta följa dej vännen,jag är ju ett stort fan av dina alster....

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Synd för Magnolia att du tagit detta beslut, men jag kommer fortsätta läsa din mysiga blogg när du bestämmer dig för att göra inlägg.
  Jag förstår PRECIS vad du menar med tidsbrist och att få prioritera det man vill ibland.
  Kramizzz

  SvaraRadera
 4. Åh Malin!
  Det var tråkigt att läsa, kommer ihåg den dagen du skrev att du skulle bli DT för Magnolia. Och som alla sagor så har det ett slut, men din saga den fortsätter nu i en andra del.
  Kommer att sakna dig jätte mycket men förstår dig samtidigt det är inte lätt att få alla timmar att räcka till.
  Naturligtvis kommer du att vara en blogg jag kommer att följa. Lycka till Malin med ditt skapande och ta hand om dig. Kramar Camilla

  SvaraRadera
 5. tråkigt för Magnolia men när man börjar känna att det blir nästan ett tvång att skapa då är det rätt beslut att lägga ner. Det viktigaste är ju ändå att det är avkopplande och kul för det är ju en hobby, inte ett jobb =). Och du är ju kvar i den här bloggen så jag är nöjd =)

  SvaraRadera
 6. Alltid tråkigt och jobbigt att fatta ett sådant här beslut, men förstår dig tillfullo.
  Inte lätt att hinna med allt när man har en 100% tjänst.
  Lättare var det ju säkert när du var arbetslös.
  Men man vill ju gärna hinna med familj, livet och att hinna göra kort för sin egna skull också.
  Så du tog det rätta beslutet min vän.

  Massor med kramar till dig och njut nu av en DTfri tid! :D

  SvaraRadera
 7. I still follow you on this Blog
  Hugs Janny

  SvaraRadera
 8. Det var tråkigt att läsa men det ska inte vara ett tvång att skapa. Då blir det inget roligt i längden. Jag kommer absolut att följa dig på denna blogg istället och ser fram mot ditt skapande.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Synd för dem! Men bra att du gör det DU vill!! Kram

  SvaraRadera
 10. Trist för Magnolia som misten en sjutusan till tjej på att göra kort! Men man skall alltid följa sitt hjärta! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 11. Tråkigt. Ibland måste man prioritera annat här i livet. Hoppas att ditt beslut ger ett givande resultat.
  Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design