Tack alla goa snälla!! =)

Tack alla goa snälla för era kommentarer =) Jag blir så glad över uppmuntrande ord, speciellt eftersom det var ett tufft beslut! Det känns lite lättare! 

Bara därför så ska jag lägga upp ännu en tavla som jag har målat åt min lillasyster. 
 Den här föreställer Emelie och hennes pojkvän Niklas. Bilden är tagen på en av deras första dejter och i slutet på april firade dom 2 år. Jag har alltså fått ett kort av henne som jag gjort om i photoshop. Efter det har jag suttit med blyertspenna och skissat upp på ett stort papper (45x55cm) och till sist målat med svart akrylfärg.

Thank you all for your sweet comments =) I'm so happy to see that you understand my difficult decision and it feels easier for me.

Today I'm going to show you another of my paintings that I made for my little sister.
It's a painting of Emelie and her boyfriend Niklas. She gave me a pitcure of them both. It is from one of their first dates and they celebrated 2 years in april =)
I took the pitcure and remade it in photoshop. After that I took a pencil and started to draw on a big paper (45x55cm) and finally coloured it with black acrylic paint.Ha en härlig kväll!

Have a nice evening!
Kram/Hugs
Malin


CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. OJ du är ju en sann konstnär du vännen.....inte bara med kort kan du trolla!! =)
  Underbart fint!

  Kram Maritha

  SvaraRadera
 2. Wow så snyggt, gillart massor!!!

  SvaraRadera
 3. åå va läckert det blev! =)

  SvaraRadera
 4. Vilken läcker bild!! Du är duktig på mkt märker jag :) Förstår din hjärtesorg över att lämna Magnolia men ändå- så klokt beslut! Det ÄR en intensiv tid nu med många saker som ska fixas inne och ute och även om man inte behöver fixa och dona så är det skönt att kunna slappa med näsan mot vårsolen med gott samvete! Sen är det alltid roligare och mer inspirerande att få skapa "utifrån sig själv" när man själv känner för det. Nu när du har en blogg mindre att tänka på så vaknar mitt hopp om att återigen få lite mer läsning om Max och Maja, saknar dina små vardagsrapporter om sötisarna ;)
  Ha det bra min vän!
  Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design