Gaaaah!

For all of you that can't read swedish! I've been able to get Google translate for my blog. Unfortunatly it won't seem to translate the whole page...but you can copy my text and paste it in the square to the right and it should translate for you =) It may seem a little weird with the translation but that how it goes if google translate it directly from swedish to english ;P (...I wonder how many times I can mention the word "translate/translation" before someone hits me with something hard? ;)

Här har jag haft ett färdigt kort att visa i flera dagar men blogspot har inte fungerat alls för mej! Jag har inte kunnat logga in utan har bara blivit skjutsad till startsidan heeela tiden. Grymt frustrerande, men idag gav jag mig fasen på att det skulle fungera och titt! Det funkar! =D



Jag har iallafall gjort ett kort efter en beställning. Jag använde en söt Tilda och målade henne med distresser; walnut stain, vintage photo, tattered rose, weathered wood, black soot och faded jeans.


Blommorna kommer från Prima och Wild orchid crafts. Jag har använt både pearl maker och gloss-gel. Glossen ger nästan samma effekt som pearl maker men blir inte riktigt lika höga som PM. Dessutom så finns gloss-gel i transparant så det ser lite ut som vattendroppar =) Perfekt till blommor och blader.


Papper är från Pion Design och tillverkaren är en av mina nya favoriter! Samma stuk som maja design nästan. Det är ljuva färger vilket passar mig som handen i handsken ;)


De nedersta hörnen är utstansade med Nellie Snellens corner dies. 

Ha en riktigt fin dag!!

Kram
Malin

CONVERSATION

6 kommentarer:

  1. Åå, så lekkert!! Helt nydelige farger, mønster ark og Tilda:-)
    Ha en fin kveld! Klem Laila.

    SvaraRadera
  2. Dit is zo schitterend mooi. Geweldig. Groetjes en liefs van Ineke

    SvaraRadera
  3. oooh!!! Vilket bedårande kort!! Älskar den romantiska touchen över det <3

    Kjaaaam!

    SvaraRadera
  4. Åh så vackert! Jättefina färger å fint dekorerat!
    kram på dig!

    SvaraRadera
  5. men åh vilket helt underbart kort du har gjort! ja som vanligt då, du är en mästare på att förglägga och få det sådär mysigt på korten.

    SvaraRadera
  6. Jättefint! Jag är framför allt väldigt förtjust i de nedersta hörnen och dekorationen med text i mitten av kortet. :)

    Svar: Tack så mycket! Roligt att du gillade mitt bröllopskort.

    Kram

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design