inflammationer, råttor, blindtarmar och helsicke!

Ni som följde min förra "vansinne/vardagsblogg" och gillade den kanske blir nöjd av det här inlägget i brist på annat ;P

Här sitter jag med 2 kort klara att visas! Men tror ni att det fungerar någonting? NÄJJE! Skulle fota dessa de sista timmarna med dagsljus men då strejkade kameran...och jag tänker icke fota med telefonen..lite standard vill jag ha på vansinnet iallafall ;P Sen tänkte jag visa en ny virkad gubbe, men någon herre *HOSHOSTMAXHOST* har lekt bort den... till råga på allt så har jag känningar av min jäkla blindtarm som för evigt är förstorad :-/ eller tills den brister iallafall...vilket jag i princip väntar på. Så fort jag blir lite kissnödig så får jag lite ont, men så länge det inte är ont hela tiden så är det tydligen en onödig operation. (jo tjena häruppe ska man nog vara lite döende för att få bli opererad). Sist sprack den men "kapslade in sig" igen. Det kan hända sa dom men huvva vad ont jag hade i en vecka (innan jag tog modet till mig och for in ;). Och ni ska inte tro att Proviva, Pepcid Duo och andra diverse maggrejer botar en sprucken blindtarm...det har jag lärt mig den hårda vägen minsann!
Sen att jag är fruktansvärt nervöst över att bli sövd gör inte saken bättre. Det jag tror jag gruvar mig mest för är hur mycket jag kommer att snarka på uppvaket! Jag kommer att väcka ALLA som är djup sövda iallafall...det räknar jag kallt med...och sen får jag flytta så ingen känner igen mig på stan eller nåt! "kolla där är hon som snarkade som en skogshuggare". Nä helsicke heller...då kan jag ta lite ont och blir det akut så får jag väl snarka mig till andra nejder då...någon som vet av ett fint litet hus på vischan för en snarkande-to-be-eremit?

Sen har vi Maja...Majamelon the bulldogg...hon har opererat båda ögonen nu. jäklarns otur hon har den lilla donnan...Till råga på allt så har hennes ögon blivit torra som fnöske fick jag lära mig hos veterinären sist, s nu blir det zilkeye (för 198 jäkla spänn styck...15 pipetter) och det blir nog livet ut...ungefär 100 år till minst för jag och Maja är ju dom som Max ska dras med ända tills han blir 100 själv och får gå i arv till sina barn och barnbarn. Vi är ett segt släkte...
Jo åter till Maja, hon blir behandlad ungefär 1000 gånger om dagen med diverse medikamenten. Både öron och ögoninflammation så vi är ovänner...eller hon är ovän med mig rättare sagt. 

Sen har jag inte berättat om vårt nya husdjur! Jag kallar henne/honom för hemfridsförstöraren! Det är en liten pälsbeklädd nemesis med en svans och vansinnig aptit för kartonger och pappåsar. Det märkte jag när jag öppnade garageporten där 3 soppåsar med kartonger stått. Dessa var iallafall konfetti över hela garaget. Där anade jag att vi hade en inneboende i garaget för jag tror inte Daniel har varit ut och gjort det (han lovade och svor iallafall). anyhow så hade jag köpt en ny fodersäck till Maja, Ställde den i tvättstuga som ligger bredvid köket (tack och lov är det en dörr emellan). Hör någon som går lös fullständigt! Det prasslar, river, rasar och låter så jag stampar in barfota (jag trodde att det brann eller nåt) och där över fötterna springer en råtta på minst 20 cm från huvud till svans. Inte alls en liten såndär gullemus som brukar skymtas ute ibland. Jag skrek "NU FLYTTAR JAG". inte för att jag såg råttan utan för att jag blev lite paff över att det var någon i tvättstugan. Daniel ville sätta ut råttfällor men jag har liksom inte hjärtat att göra det så jag tänkte att om vi tar bort fodersäcken så ger den nog snart upp. Det tog ett par kvällar innan den gav upp men nu är den borta! Hoppas att den flyttade till grannen! Hittade råttspillning i uterummet (förrådet) och det var inte små spillningar kan jag lova...Och vi bor fortfarande kvar :S

Håll ut! Snart kommer det nya projekt så fort turen vänder =D

Kram
Malin


CONVERSATION

5 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha....snälla gumman förlåt att jag skrattar,men du skrev det ju sååå roligt(men råttan alltså)....tur den flyttade ut så du slapp!!

    Meeen hur svårt ska det va för sjukvården att ta bort en blindtarm?? Min tog dom bort(när jag va 15) FAST det inte va nå fel på den...(ja det upptäckte dom ju inte förrns dom skurit i mej),det sista läkaren sa va att "vi kommer lägga ett litet bikinisnitt på tvären".....JO TJENA!! Jag har ett fett är RAKT upp på magen!!! hm...han såg nog fel bikini framför sej
    Hoppas att du slipper ha mer ont och inte fasen kommer du väcka några som sover inte!! Du kan ju inte gå och ha ont kära du...=)

    Ha det så bra du bara kan nu,så håller jag tummarna för att du får ta bort din blindtarm INNAN den spricker(dumheter) =)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Nä, precis!! Skit fullständingt i om du tror att du väcker någon med snarkningar på uppvaket, det är din kropp du talar om!! Den ska funka ett tag till, och gärna helst utan smärta i magen. Jag blev ju opererad i sept, för min mage..(cysta på äggstock+ena äggstocken försvann) Och du blir verkligen helt deckad vid insomningen, så du lär inte minnas om du snarkar eller ej..

    Hoppas oxå att råttan gott över till grannen, men annars brukar fällor funka rätt bra, det äckliga är när man ska ta bort den lealösa DÖDA lilla saken från fällan... Än så länge har vi bara haft "mindre" råttor här i huset, eller ska det vara charmen med att bo på landet?!.....

    Lycka till med pysslandet oxå!! ;-)

    SvaraRadera
  3. Det är inte utan att jag skrattar lite gott för mig själv när jag läser ditt inlägg! Du är fantastisk på att skriva dessa texter som åtminstone får mig att se det hela framför mig.

    Förstår att det är tufft att ha ont och hemskt med dessa små figurer med lång svans, du är modig som bor kvar!

    kram Annika

    SvaraRadera
  4. Du kan ju inte påstå att du har ett tråkigt liv. Det händer och fötter ju massa saker i erat hus. Kul att läsa skulle jag ju vilja skriva.......men med blinddarmen, råtta, gömda saker och lilla Maja....känns det lite fel.
    Kram på dig vännen

    SvaraRadera
  5. Förlåt att jag skrattar när jag läser detta. Men du skriver ju bara för roligt. Jag hoppas att det löser sig med Maja och din blindtarm. Självklart måste du få ta bort den och oroa dig inte för snarkningarna. Jag oroar mig mer för att du har ont!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design