Malin

Jag som skriver här heter Malin. Namnet Majamelon (bloggens ursprungliga titel) tog jag när jag började blogga 2007, efter vår hund Maja. Jag bloggade mest om vardagen från början och eftersom hon var centrum i mitt hjärta så blev det liksom naturligt så -plus att hon älskade melon.

Jag har alltid sysselsatt mig på ett eller annat vis. Det har varit målning, virkning, sy grejer, måla tavlor, muggar, pyssla med lera och en massa mer.
Jag började med papperspyssel (scrapbooking), sedan utvecklades det till kortmakeri. Idag är jag "allpysslare". Jag har en miljon projekt som bara ligger och väntar på att påbörjas eller avslutas...jag hittar alltid något nytt spännande innan jag är klar med föregående :)

Ett tag så bytte jag och började blogga hos Amelia. Det var fantastiskt roligt och jag blev utvald till en av 10 "highlight bloggar". Jag gjorde inlägg och blev uppmärksammad på Amelias hemsida, fick förfrågningar av samma om jag kunde visa upp studentpyssel, dukningar, påskpyssel osv. Mycket hedrande, men tyvärr så lade Amelia ner bloggarna så då flyttade jag tillbaka till blogspot igen.
Om ni kikar på ett inlägg och det saknas bilder så är det just av denna anledning. Jag flyttade över alla inlägg från Amelia till denna blogg, men tyvärr så försvann bilderna när dom lade ner..

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design