Sjuk och telefonlös=nervsammanbrott

Ja...jag tog ju och uppdaterade telefonen igår. Mer om det kan ni läsa i inlägget nedanför. Det gick inte så bra! Telefonen står fortfarande och harvar på i recovery loop, med Appels jävla äpple som enda ljuskälla på skärmen. Jag har försökt att återställa telefonen 18(mer eller mindre) gånger och varenda gång så slutar det med "Något gick fel". NO SHIT SHERLOCK! Även att jag har provat att återställa den från 3 olika datorer. Åkte till Teliablahrg och kollade om dom kunde skicka in den. Jag köpte den från telia så det borde väl inte vara något problem...tycker man...men det var det minsann. Eftersom jag inte har köpt den i just den butiken så behöver dom ett nummer - SOM FINNS I TELEFONEN!!! Hur fasen ska jag komma in i telefonen om det inte går då? Och kvittot hittar jag inte igen...det var två år sedan jag köpte eländet, så det är nog borta för alltid kanske. Roligt med en annars felfri telefon *suck* Nu ligger den på sambons jobb och är felande. Hoppas att dom kan göra något åt den där...
Det känns som att jag har tappat en arm! Har inte ett endaste nummer i huvudet (förutom familjens...halva iallafall). Hela mitt jobbschema ligger där i kalendern tillsammans med en massa inplanerade grejer. Rooooligt värre!


Annars är det sjukstuga här hemma. Max har feber och hosta så det gnisslar i lungorna på honom. Stackars liten fick trycka i sig lite alvedon och följa med till Telia, men det var ju snabbt gjort så vi var hemma på 15 minuter igen. Nu ligger han i soffan och softar ikapp med en snarkande hund. Jag börjar själv att känna mig risig. Näsan är täppt och halsen känns sådär konstig. Som ett litet rivjärn ungefär...Hoppas att jag klarar mig iallafall!

CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. Men åh så jobbigt!!! Jag var utan min mobil i en dag och jag blev förbannad gång på gång under dagen när jag kom på allt jag lagt in.

  Och idag har äldste sonen låst sin. Kul! Grr Hoppas min kille kan öppna den och din sambo kan fixa din.. Lycka till! :S

  SvaraRadera
 2. Inte kul när telefonen strular. Jag har just fått tillbaka min efter FYRA månader på lagning. Hoppas ni kryar på er. Kram

  SvaraRadera
 3. "Jag har en mobil, alltså finns jag"... Hela livet ligger i den där lilla luren, jag kan inga telefonnummer utantill längre. Jo, hem till mina föräldrar, som är samma nummer som de hade när jag bodde hemma för tusen år sedan... Jag har mina mail där, min kalender, mina foton... Jag skulle bli förlamad om mobilen pajade!

  SvaraRadera
 4. Åhhh, dessa apparater, de är ju för det mesta ganska fantastiska när de funkar men när de inte funkar ja då vill man kasta dem i sjön (eller alternativt ställe). Hoppas du får ordning på den till slut - och krya på dig o lillpojken!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design