Jul och grejer

Då var julen slut! Vi påbörjade ju ett vansinnesprojekt på torsdagskväll (4 dagar INNAN jul). Det gör jag aldrig om... Vi rev tapeter, spacklade och målade om vardagsrummet, matrummet och köket. Man kan ju tycka att det låter ganska "simpelt", men tro mig...det tog tid! Varenda list i huset är fastskruvad. Bara en sån sak tar ett tag att få bort. Sen ska det maskeras, läggas ut golvskydd och en massa annat. Och så ska ju färgen torka innan nästa varv ska på... Vi hade även en elektirker här som satte upp spot-lampor i vardagsrummet. På söndagen for Daniel iväg och köpte 5 skåp på ikea. Dessa satte jag ihop på kvällen. Luckorna satte jag fast på julaftonsmorgon... Stressen!! Allt vart iallafall klart i tid! Janssons frestelsen åkte in i ugnen 10 minuter innan släkten kom hit för att fira jul. 
På kvällen var jag så trött...jag somnade innan huvudet träffade kudden :)

 Max var störtnöjd över alla paket. Det var skidor, spel, trummor, leksaker, en overall, en jacka, tevespel och massa annat. Han har lekt non-stop sedan julafton :)

Jag och Daniel fick fina grejer oxå! En matberedare, en minikyl, en glassmaskin och en dammsugare som kör sitt eget race!! Fantastisk uppfinning. I gårkväll dammsög den halva våningen medans jag såg på Prirates of the Carribean. Rolig liten maskin som går tillbaka till dockningsstationen och laddar upp sig själv, när batterierna är på väg att ta slut. Sedan fortsätter den på det ställe den var sist. 

Jag fick även andra roliga saker!! Bland annat mobilfodral, en tröja, lykta, scarf, näsdukar och ett foto på finaste Alfred.

Min storebror var det lite synd om. Han fick magsjuka under kvällen och fick åka hem tidigt :-/ typiskt att få det på självaste julafton...


Snön har vräkt ner...har skottat i princip varendaste dag senaste veckan...Snart finns det ingenstans att kasta snön :-/ Det är snövallar som är flera meter. Livsfarligt vid korsningar. Man måste ut i vägen för att se om det kommer en bil. Har man tur så gör det inte det... Om det bara kunde töa lite nu, så snön kan sjunka lite. Vi har en gårdslyktstolpe (med tre lampor) på uppfarten. Snövallen täcker nästan den. Jag har fått skala bort snö rumtom så man ska kunna se lamporna iallafall. blääääh, jag ogillar verkligen snö...

Ha en fin torsdag!
Kram
Malin

CONVERSATION

2 kommentarer:

  1. OJ OJ.....vilket stök du/ni drog igång sådär innan jul...Meeeen riktigt bra jobbat att hinna me allt!! =)

    Låter som ni haft en bra julhelg.

    Kramen

    SvaraRadera
  2. En sån dammsugare ska jag önska mig! Och vilket kamakaziuppdrag ni gav er in på! Vi renoverar ständigt, jag vet vilken evighet det tar! Bara förarbetet känns övermäktigt att klara av på den tid ni hade! Bra jobbat!

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design