Mer julgrejer

 Visst är det väl mysigt med snö, men någon gång måste det ta slut tycker jag!! Första riktiga snön som kom förde med sig julkänsla. Det kom ca 50 cm den natten... Jag skottade hela uppfarten, ca 15 x 5 meter...med snöskyffel. Till saken hör att det även blåste storm så på en del ställen var det en meter tjockt. Tänkte i mitt stilla sinne "det kommer nog inte mer snö innan jul iallafall". Oj så fel jag hade... Två dagar efter kom det 10-15 cm igen och den här gången lämnade snöplogen en härlig vall en meter ut på gatan. Jag skottade rumpan av mig. Ska tilläggas att vi har en snöslunga nu, men den hade varken bensin eller olja, och inte fasen är man så smart så man far iväg och fixa det efter första snöfallet heller...nejnej. Dagen efter kom det 15 cm till. Skottaskotta... MEN efter det for jag iväg och köpte bensin.  Iförrgår kom det ytterligare 10 cm. Snöslungan gick varm kan jag lova! 

Nog med snö och tandläkargnäll (dit ska jag för övrigt på tisdag IGEN)

Här är en liten ask som jag har gjort. Jag stoppade valnötter i den eftersom jag åt upp godiset som låg där innan fototillfället...
Och ett enkelt kort med spillbitar.


Det var allt från mig denna fredagskväll! Nu ska jag och Max skrapa strukturtapet och äta ostskruvar!

Ha en fin fredag!
Kram
Malin

CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. Fabulous and gorgeous project!

  SvaraRadera
 2. Söt ask och fint juligt kort.
  Vi brukar inte ha så mycket snö här nere, men för fjärde året i rad har det kommit en del... Hmmmm, snöslunga - kanske något att önska sig av tomten?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Häftig idé att göra gran av spillbitar :o)
  Kortet är jättefint!

  Kramar Lisa

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design