En till magnolia


Jag köpte ju på mig lite magnolior så här kommer ett till kort. Jag gillar verkligen stuket som är på dessa som är lite nyare! inte så breda ansikten...lite sötare...fast inte sådär sockersöta utan alldeles lagom ;)

Det här kortet gjorde jag till Max dagisfröknar. Storkillen har ju börjat på en större avdelning nu så givetvis måste fröknarna få sig ett minne från oss! Vill ni se resultatet av "minnet" så får ni kika in i Handarbetas blogg på fredag! Eller komma in här senare på fredagen ;)


De mönstrade papperna är från melissa frances, tårtpapperet har jag fått av snälla Helena för länge sedan och blommorna är från Prima. Pearlmakern och distresserna har det kladdats hejvilt med.

Jag hann inte att planera varken upplägget eller dekorationen eftersom jag gjorde kortet under förmiddagen...men det funkar ändå =)

Ha en härlig onsdag!

CONVERSATION

7 kommentarer:

 1. Galet gulligt kort!! Du är superduktig på att färglägga! Blir sugen på att plocka fram min Magnolior igen. Däremot färglägger jag med promarker. Enkelt o lätt men blir inte lika levande som med distresser.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Magnolior är ju så söta... håller med dej om att de nyare är snyggare.

  Ha det så bra nu!

  SvaraRadera
 3. Ååå så snyggt så jag dånar! Jag kommer ALDRIG att färglägga så snyggt som du även om jag då övade 8 timmar om dan. och det orkar jag ju inte....
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Underbart kort - så vackert!! Jag beundrar din färgläggning - ja allt!

  SvaraRadera
 5. uuunderbart kort som alltid!! Sååå vackra!!
  ja, du är bara för grym tjejjen!!

  Kraaaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. Underbart kort.
  Ser fram emot att kika in på handarbetas blogg imorgon.=)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Himmel vad fint kort!! Tokgillar upplägget, perfekt placering av papper och blommor.. kanske liftar det om det är ok? Själv har jag idétorka just nu, önskar att den kunde komma tillbaka.

  Kram, Erica

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design