Sommar och soliga dagar!

For all my english readers!! If you'd like to read this please copy the text and paste it in the Google square top-right. I haven't found the right tool to translate my whole blog in just one click yet =( It's a jungle ;P

Nu är det typ sommar här. Sommar innebär en massa utelek och annat vansinne med min familj och vänner. Därför kommer förmodligen den pyssliga biten att bli litelite lidande och det är ju fy och skam om bloggen ska behöva vila emellan pysselinläggen. Min förra blogg (här) har blivit helt undanskuffad (och ärligt talat så tycker jag att den är besvärligare att uppdatera än blogspot) så därför kommer jag att kasta in lite vardagsinlägg här då och då.

Många av mina gamla läsare har skickat mail och bett mig att blogga igen och jag har verkligen saknat det ibland =) Nu när jag inte längre har Magnoliabloggen att uppdatera så har jag ju lite mer tid över till denna =)

Så idag tänker jag slänga in lite bilder från helgen. Vi har gjort en massamassa, jag, Max, min syster och hennes sambo Niklas.

Jag och Max började helgen med lunch på Alnö. Närmare bestämt på tunet, vid Alnös gamla kyrka (byggd på 1100 typ?) Som den pedagogiska mamman jag är blev det McDonalds till oss båda ;P


Efter det blev det bus på norra berget med min lillasyster och hennes sambo. Han är militär så han har lärt Max en massa bra saker. Bland annat kasta in handgranater i monsterlyor...eller varför inte den där kanongrejen att smyga på ovetandes mammor och skrika PANGPANGPANG så att mamma blir tvungen att elchocka igång hjärtat igen? Här kastar dom i alla fall in en handgranat (sten eller kotte) i en monsterboning. Niklas är Max favorit nummer ett med en stor ETTA! Han är den bästa lekfarbrorn som finns och det blir alltid en massa lek och hyss när han är med =)


På norra berget hade dom även anordnat en ormsafari så vi knatade dit och fick se huggormar som låg och vilade lite här och där. Jag var väl rätt nervös ska erkännas, men farbrorn som visade oss hade full koll och hävdade att dessa var snälla...snälla huggormar? Vi höll oss på behörigt avstånd...

I går var jag, Max och Emelie och kollade på när Niklas spelade amerikans fotboll. Man lär sig snabbt att klappa händerna när alla andar gör det och åtminstonde se ut som att man vet vad dom håller på med. Jag måste erkänna att jag var helt vild i huvudet! Förstår inte reglerna alls! Min syster satt frenetiskt och googlade på regler men inte heller det gjorde mig klokare...så det var bara att fortsätta klappa händerna när dom gjorde det!


Idag har vi varit hos mina föräldrar på Alnö och härjat heeela dagen! Solen sken och det var svinigt kallt ute! 11 grader!

Nu har jag tjatat klart för idag och jag hoppas att ni orkade läsa er igenom åtminstonde hälften här ;P

Kram
Malin
CONVERSATION

3 kommentarer:

 1. Tack sötnos för en liten livshistoria från dej igen! Det behövde jag :D
  De är ju bara för bäst!!! :D

  NU måste jag nanna kudde.

  Må gott!

  KRAM Petra

  SvaraRadera
 2. Vad kul att få läsa lite om er vardag igen! Så fortsätt du varva pyssel med vardagsprat så blir i alla fall jag mycket nöjd.
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Åhhhj... äntligen lite "vardag" från dig- I've been missing it!!!
  Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design