Inspiration!

Jag har hittat en inspirationssida genom deras kommentar här i min blogg!! *lycka* Jag älskar att hitta nya sidor som man kan sitta och bläddra i flera timmar. Likaså tidningar. Handverkarna.se heter sidan och det finns allt möjligt pyssel där. Virkat, sytt, bakat, papperspyssel, betonggjutning mm. In och kika!


Idag är jag ledig. Imorgon jobbar jag och sedan har jag semester!!! Jag ska inviga fredagskvällen med ett stort glas rödvin!
Jag håller på med ett nytt tavelprojekt. Det är inte klart på långa vägar, men jag har ju själva grunden klar. 5 olika akrylfärger, gesso, medeleringsakryl, stämplar, en kakservett och lite perfect pearl är vad jag har fått på så här långt. Det ska på ännu mer färger, stämplar, glimmermist, accenter och lera innan det är klart. Det "värsta" är att jag inte har bilden klar i huvudet än, så jag improviserar hej vilt. Risken då är att allt blir paj på slutet...spännande att pyssla ibland.


20120712-101015.jpg

CONVERSATION

2 kommentarer:

  1. Oj vad du är påhittig, det kommer säkert bli bra! Njut av ditt glas imorgon ;-) - själv är jag på bröllop - ska bli så kul! kram

    SvaraRadera
  2. Spännande att se resultatet sen!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design