Hustittning del 15?

Vi tittade ju på ett hus igår. Ett fantastiskt fint hus med så lantligt läge som det går att få. Knölig grusväg i ca 4 km. Höga backar, stora åkrar och kor...kor överallt!
Det var väl 20 andra familjer där oxå.
Huset hade två mindre ladugårdar (nedgångna), en bakstuga (eldar förmodligen upp både stuga och skog om man eldar i den...) och gäststuga (förvånansvärt fräsch). Huset i sig var inte så fint... Det var gammalt och slitet. Golven var som en berg- och dalbana. Det luktade gammalt i huset (kanske fukt?) och det värsta av allt: grannen ägde marken alldeles bredvid huset och där gick hans kor! Det var broms och flugor överallt. Det luktade inte hallonbåtar! Och när jag skriver bredvid huset så var det just det! Ca 1,5 meter från husknuten. Sonder blev ett stort NoNo!20120705-084550.jpg

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. Så tråkigt att det inte var ett bra hus.. Men att kolla på hus är ju riktigt roligt...
  Lycka till nästa gång.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej...trist när man inte hittar något man vill ha eller det är något annat fel på huset men det kommer säkert :) härlig bild naturen in på en är härligt ..ha en fin dag kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni blev avskräckta!! ;) Hoppas ni hittar ett drömhus snart. Kram

  SvaraRadera
 4. Och letandet fortsätter då alltså...?!

  Jättefina presenter till Max förskolepedagoger!

  Har haft Glossy-box nu i 6 månader (missade den första) och är supernöjd. Dels är det mycket användbart och så är det så lyxigt att "få" en present varje månad för ynka 139,- Me like a lot!

  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Korna hade jag kunnat leva med, men de där förbaskade krypen som de drar med sig, FYYYYY! Och fuktlukt är aldrig bra, det kostar alldeles för mycket att fixa!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design