Tårtor

Ojoj, jag har inte hunnit uppdatera på ett litet tag. Det har varit fullt upp sedan i tisdags! Jag har inte suttit stilla en sekund känns det som. I onsdags bakade jag hela dagen (och skrev kontrakt på huset!), torsdags fyllde jag år och då var det främmande och fika hela dagen. I förrgår var vi och såg småstadsliv (fantastisk föreställning) och igår vi varit på bröllop.  Jag har även fått tillbaka en inflammation i min vänsteraxel, så nu blir det lite vila ett par dagar.


Jag fick fantastiska presenter på födelsedagen!! Mer bilder kommer senare :)


Här kommer iallafall ett par bilder på tårtorna jag bakade (från grunden. allt var hemmagjort, förutom sugarpasten som jag köpte)


Första tårtan var det dumlefluff i. Sugarpaste som lock och blommor. Det var min första tårta med sugarpaste och sånt, så jag har lite att öva på! Så lätt var det inte ;)



Den andra blev en klassisk gräddtårta med jordgubbar. Fyllning blev jordgubbsfluff och marsankräm.



Jag hann även med att baka lite kakor och bullar...inte så konstigt att jag har fel i axeln kanske...




Det kommer fler bilder från föreställningen, bröllopet (där för övrigt Takida var och spelade) och lite bröllopspresenter.

CONVERSATION

3 kommentarer:

  1. Åh vilken fin tårta den första gillade jag såååå fin :) den andra är oxå fin men mer vanlig kanske ..hoppas du fick mkt fint åå ta hand om dig o hälsan kram

    SvaraRadera
  2. Åhh gud så gott det ser ut. Så duktig du är.
    WOW säger jag bara..
    Kram

    SvaraRadera
  3. mumsigt värre!!! Fy bubblan va sugen jag blev på fika nu!! ;)

    KRAMIS!

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design