Funderingar

På onsdag är det dags att besikta huset! Är det inga major fel på det så ska handpenningen läggas inom två dagar.
Ärligt talat så är jag så nervös så jag nästan kräks lite.
Först att hitta drömhuset, sedan lägga bud och vänta ut andra eventuella budgivare. Att sitta och vänta på att mäklaren ska ringa och ge positiva besked...Det är nervknäckande!


Nu gick det rätt snabbt för oss. Från att ha kikat på huset på en tisdag, till kontraktsskrivning onsdagen därpå. Men fortfarande är det den "stora" biten kvar. En besiktningsman ska gå igenom huset per centimeter för bövelen!
Nu har jag fått höra av andra att paret som har bott i huset (sedan huset byggdes) har gjort löpande förbättringar, och varit pedantiska, så det borde vara i toppskick. Men det finns ju alltid grejer som inte syns. Huset är byggt 69 så det är ju inte 100 år gammalt eller så, men ändå.


Och sedan är det flyttning den 1:a november. Att packa ihop 14 års bråte. Vad ska slängas? Vad ska få vara kvar? Jag skulle nog kunna bli en samlare. "Den här kan vara bra att ha om det blir jordbävning" osv...Men under senare år så har vi rensat rejält i omgångar. Två av gångerna har vi fyllt stora containrar med gamla möbler, skräp och annat vansinne. Liks förbannat är garaget och förrådet fullproppat! Vart kommer allt ifrån?!


Jaja, vi får iallafall flytta till ett stort fint hus (ca 240 kvm boyta motför 98 kvm idag).

CONVERSATION

3 kommentarer:

 1. Förstår om du har en massa saker som skall stanna eller slängas, vi är 2 bara men när vi flyttade tänkte jag att det var inte så mkt eftersom vi bara bott där 2,5 år men ack jo för mkt .....härligt att det är ert nu ha en fin kväll kram

  SvaraRadera
 2. Du ska se att allt går i lås och du kan slappna av och planera flytten och rensningen! Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så roligt att med ett hus. Jag längtar så mycket till vi kan köpa något..
  Önskar er all lycka med huset.
  Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design