Nej, det gick fort!

Efter att jag hade skrivit inlägget nedan, så kon doktorn och sa att jag var nästa på tur. Jag hann att läsa ca 10 rader i boken.
Sövningen gick fooort. "nu säger vi Gonatt", sa narkosläkaren, och så blev det svart. Jag drömde en massa och blev förvånad när dom väckte mig. "vad gör alla dessa människor hemma hos mig?" var min första tanke.
Jag fick stanna kvar i 4-5 timmar, men doktorn tyckte att allt var så bra så jag kunde lika gärna få åka hem! Det är lycka det :)
Fruktansvärt törstig var jag, och drack förmodligen ett par liter under timmarna på uppvaket. Min goa lillasyster kom och hämtade mig. Vi for hem till mina föräldrar, där Max var. Max blev lite storögd över alla plåster :) jag har tre mindre omläggningar på höger sida, samt ett stort under naveln, där blåsan plockades ut.
Nu blir det till att ta det lite lugnt i ett par dagar. Det värker i ena axeln och det känns som att jag har sprungit och fått håll i sidan.
Trött som bara den, men det är lite bängligt att ligga ner, så jag tjursitter i soffan.

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. Oj, här händer det grejer!
  Skönt att det gick smidigt och att du fick komma hem så snabbt!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du slipper alla gallbesvär nu!! Kram

  SvaraRadera
 3. Ohh, så skönt att det gick så bra, nu hoppas vi på snabb läkning oxå!

  SvaraRadera
 4. Skönt att det är överstökat och att du är hemmavid igen o kan vila. Ta hand om dig nu. Kul ord, "bängligt" :-D

  SvaraRadera
 5. Oh, oh - önskar ett mycket gott tillfrisknande!!! Det kommer att bli hur bra som helst! Se bara till att verkligen lyda doktorns order.

  Kramar till dig i mängder.

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design