Välkommen hem

Min nya fina elvisp! OBH Nordicas serie chilli. Vi har en blender  ur samma serie och det är ju bra kvalité på grejerna. Den här var mycket prisvärd med tanke på styrkan, hastigheterna och sånt.


Min förra elvisp (som var 14 år gammal)  gick sönder på min födelsedag, precis när jag skulle till och vispa 7dl grädde till tårtorna. Med mina karpalhänder så gick det sakta och jag tappade handvispen flertalet gånger. Jag har en stor assistent (Kenwood från 70 talet...bra grejer det där oxå ;) ) men då jag i min lathet inte orkade ta fram den för grädden (blir ju så mycket extra disk) så vispade jag för hand...vansinne, men ibland (läs nästan jämt) så vinner latheten över smidigheten, även fast det blir 18 ggr jobbigare. Så egentligen vinner inte latheten?


Ikväll blir det köttsoppa med klimp. Inget som ska vispas...lite tråkigt när man har köpt nya grejer och vill pröva dem så snabbt som möjligt ;)


20120829-151120.jpg


CONVERSATION

3 kommentarer:

  1. Jättefin, hoppas du blir nöjd! Min är gammal och jag hoppas den håller ett tag till. Eftersom vi aldrig bakar så används den bara till potatismos och ev grädde någon enstaka gång!

    SvaraRadera
  2. Hur snygg var inte den?! Jätteläcker. Ha en fin dag. Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken vardagslyx! Jag önskar mej också en ny elvisp. Jag fick min ...får räkna nu för tretton år sedan! Hu vad fort tiden går :)

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design