Då var det klart!

Idag besiktades huset och det fanns inte ett endaste fel! Helt fantastiskt!! Nu blir det inflyttning den 1a november!


När vi kom hem så låg det ett kuvert från landstinget -adresserat till mig, i postlådan. Jag har fått tid för att operera bort gallblåsan och alla jäkla stenar i den.
Måste ändå säga att jag är sjukt nervös...Har aldrig blivit sövd förut så det är med blandade känslor.
Den 24e augusti har jag fått tiden så jag hinner ju knappt förbereda mig!! Jag behöver minst ett par månader på mig att mentalt ställa in mig på något, speciellt om det är något "större" som en operation eller ett tandläkarbesök...Menmen, snart är jag fri gallstenarna och då kanske man kan börja leva lite normalare iallafall!

CONVERSATION

8 kommentarer:

 1. Fy tusan va skönt att du äntligen ska få operera dig vännen!
  Gallsten är fan inget att hänga i julgranen..Det gör ju såååå jäkla ont! :(
  Å att bli sövd behöver du inte vara nervös över. Du kommer somna på typ 2 sekunder så du kommer inte hinna reflektera så mycket förens du vaknar igen ;)

  KRAMIS!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till huset först & så vad skönt att du skall få ta bort den eländiga blåsan + stenar känns som du sover en stund bara ...lycka till med allt :) kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till nytt hus! Härligt! Ja, det där med att opereras är ju aldrig en hit men när man väl är där och i det så brukar det fixa sig bra. Man får se det så att det blir bättre sedan, gott att slippa skramlet av stenar! :-)

  SvaraRadera
 4. Men är får man se hur huset ser ut då? =)
  Inte ens en liten bild har man ju sett. :-/

  Va skönt att du fått tid för OP. Det kommer gå som på räls ska du se. =)

  SvaraRadera
 5. Grattis till huset, ser fram emot att följa med i allt ni kommer att fixa och dona! Och grattis till operationen, även om det förstås är nervöst!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Jätte skönt att också få operation. Jag gillar att bli övd, man sover jättegott :-) men värst (för mig) är efteråt, mår illa då. Men det gäller inte alla. Kommer att gå bra! Kram

  SvaraRadera
 7. Graattis till huset och lycka till framöver - med ALLT! Kommer att gåså bra!
  Kram

  SvaraRadera
 8. GRATTIS till huset!! visst är det skönt. Angående op. så tror jag du klarar det galant. Du har ju liksom HUSET att tänka på ;-) Och hur ni ska inreda det, renovera om där..osv.. Kör med ljudbok annars, det gjorde jag, tills det var dax att bli sövd. Då är tankarna i boken, och inte på op.

  Lycka till och tänk framåt, kvitt gallstenar blir ju super!!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design