När jag gör mina Cookies in a jar, så använder jag det här receptet.
Chocolat Chip Cookies (ca20 st)
2,5 dl mjöl
1/2 tsk salt
1/2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
Blanda samman dessa och lägg som första skiktet i burken.
1 dl farinsocker
Lägg som skikt nr 2
0,5 dl socker
Lägg ovanpå farinsockret
Hacka en lagom mängd med choklad. Klipp ut en cirkel, ur bakplåtspapper och lägg detta ovanpå sockret. Chokladen ska kunna separeras från de torra ingredienserna.
På lappen till kakburken brukar jag skriva innehållet, hur man gör kakorna och att det ska tillsättas 100 g smör och ett ägg.
Värm ugnen till 200 grader.
Sepaera chokladen från övriga ingredienser.
Vispa smöret till en kräm och blanda ner de torra ingredienserna.
Viska upp ägget pösigt och blanda ner i smörblandningen.
Rör ner chokladen.
Klicka ut chokladen på bakplåtspapper med utrymme mellan. Ställ in i ugnen i ca 8 minuter eller tills kakorna har fått en gyllenbrun färg.
Besökare
Archive
-
▼
2012
(458)
-
▼
april
(69)
- Utemöbler
- Tavla
- Söt apa
- Max kort
- Mätt och belåten
- Smycke
- Hurra
- mindre hysteri
- Pyssel
- Tårttävling!!
- Gallsten och annat skoj
- Blommor överallt!
- Idag är allt fantastiskt!
- Grejer!
- Tags till Vinflaska
- Hustittning igen!
- Dagen
- Recept till Cookies in a jar
- Cookies in a jar
- Lördag...
- Litet kort
- Att göra ett kort
- Korg
- Inzpira magazine
- Pysselrummet
- Tips
- Kalaset
- Ses vi i Globen?
- Bullar
- Ses vi i Globen?
- Bilder
- Lyckad dag!
- Födelsedagsbarnet!
- Krassen
- Startklar
- Söndag, bladdy söndag...
- Kort
- Gamla hundar...
- Förkyldningar och elände...
- Krassen
- Lite inköp
- Näsblod och annat skoj...
- Frågor och svar
- Tröttmössan på
- Egengjorda presenter
- TÃ¥rtan
- Hallonkatastrofer
- Födelsedag
- Mer lera
- PÃ¥skmiddag
- Fimolera
- Birsta
- LÃ¥ngfredagen
- Godmorgon!
- Påsken fortsätter lite till...
- Tusen tack!!
- Mer kort och lite skoj!
- Servettringar till påskbordet
- Till Värdinnan
- Pimpat påskägg
- En liten vas
- Chokladkakefodral
- PÃ¥skgodis
- Pimpat rosa ägg
- Målade äggkoppar
- PÃ¥skspecial
- PÃ¥skhysteri
- Äggkoppsmålning
- Nästa projekt
-
▼
april
(69)
Populära inlägg
-
Idag gjorde jag köttfärslimpa med potatis och morötter i pottan. Galet gott! Och helt fantastiskt när man inte har ett kök eller kokplattor....
-
Idag blev det pottan igen! Varför har jag inte köpt den här tidigare? Imorse förberedde jag kycklinggrytan,for iväg på babysång, hämtade Max...
-
Idag gjorde jag köttbullar för första gången i min Crock-Pot. Helt galet bra!! Jag gör köttbullar någon gång i månaden och har alltid...
-
Snälla Inger på Pysseltagen sponsrade oss i StampARTics team med en massa fina grejer! I mitt kit låg saker som passade bra till barndop....
-
On ce again, for my english readers! I found the tool that translates my whole blog! Up in the right corner you choose your language =) Den...
-
Tänkte att jag ska visa er hur man gör en hjärteask själv. Det tog mig ca 15 minuter att fumla ihop den. Det som behövs för att göra den är;...
-
Vi på StampARTic blev sponsrade av Heinikka. Jag gjorde ett kort och altrade en papperspåse av materialet som vi fick :) Här är en digi...
-
Hos StampARTic pågår just nu en utmaning att skapa i Shabby Chic stil. Vi i teamet gjorde inspirationsalster till denna utmaning, och det v...
-
Härom dagen gjorde jag en supergod granola! Sådär knaprig och lite knäckig. Hittade ett amerikanskt recept som jag modifierade en hel d...
-
Idag gjorde jag den godaste "helglunchen" på länge. Friterade bananer med bananbröd på glasspinnar! Ljuvligt goda och fina att tit...
Det hrä ska jag förmedla till tjejerna, det är de som bakar i den här familjen! Det låter mumsigt! Kram
SvaraRaderaÖnskar jag var lite bakig! men jah suger! tack för receptet iallafall:-)
SvaraRaderaTack för recept, nu är det bara ingredienserna som saknas ;-)
SvaraRaderaVerkar enkelt och jättegott, jag är ingen bakande mamma :( men barnen och maken är :) - skall lägga detta till recepten och prova! kram och tack
SvaraRadera