Startklar

Max har sprungit runt och haft nedräkning i flera dagar nu. Imorgon är det äntligen dags! Dagen med stort D. Max fyller 5 år! Just nu håller han på att organisera i alla paket. Dom flyttas mellan pysselrummet och hans rum samtidigt som han mumlar "imorgon för jag öppna, imorgon...bara en dag kvar". Jag hade nästan glömt den där känslan, när man var liten och väntade på födelsedagen. En speciell känsla må jag säga, och jag får uppleva allt igen, genom Max. Man blir varm i hjärtat!
Tråkigt nog så är ju både jag och Max förkylda och har ögoninflammation. Men det ska inte hindra femårsdagen från att bli firad! Jag har nyss tvättat ögonen på honom så nu kan han åtminstonde öppna dom lite mer än innan, men hu så det klias!
Max ville även att jag skulle ta kort på honom, sista dagen som fyraåring :)

Det här kortet var innan ögonrengöringen. Här insåg jag att det var dags för tvätt ;)Ser lite bättre ut på ögnen men han kan fortfarande inte ha dom "fullt öppen"...Min stora kille!


CONVERSATION

3 kommentarer:

 1. Härligt att fylla 5 år, då är man nästan lite stor!

  Jättefint kakfat och vilket fynd! Här i mina trakter har vi inget Dollarstore :(

  Kram

  SvaraRadera
 2. ja synd bara att tiden går såå fort mina barnbarn fyller 6 resp 3 :) älskade när mina barn var små och att leka o pyssla med dem ...ha en fin dag hoppas ni mår bra kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas han får en toppendag! 5-års dagen är STORT ;-) kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design