Linas matkasse!

Weeehooo! Alldeles nyss knackade på dörren...Det var inte postkodslotteriet (eftersom jag inte är medlem där, men huvvaligen vad bitter jag skulle bli om grannarna vann något...kanske man skulle ha gått med där ändå?...nej jag är för snål...). Det var budet som kommer varje vecka med Linas matkasse!! Underbart! Till mitt stora förtret så får jag väl inte längre äta gurka och röd paprika, så naturligtvis var dessa med. Men jag har någonstans hört att man kan skala bort gurkskalet och då går det bra?? Någon som vet?

Jaja, ikväll blir det iallafall färsk ravioli med frästa champinjoner...och något annat fräsigt som jag inte kommer ihåg.
Max tjur-somnade på soffan alldeles nyss. Han krävde att få två smörgåsar eftersom mjöölken var slut (hur nu två sådana kan kompensera för ett glas med mjölk?). Han klämde i sig den ena och sedan somnade han. Maja åt upp den andra.

CONVERSATION

2 kommentarer:

  1. Läcker bild, blir nog en smarrig middag!

    SvaraRadera
  2. Verkar ju supergott och smidigt. Vi har precis beställt en provkasse från Saras Matkasse (www.sarasmatkasse.se) som vår granne köpt från ett tag. Blir kul med lite nya matidéer.

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design