Missnöjd...

Jag ska nog börja dela ut "dagens ris" lite då och då! varför bara sitta och vara missnöjd, när man kan klaga offentligt liksom? Ge ett litet "heads up" till andra ;)

Jag som var sååå nöjd med mitt nya iPhone case...i ungefär två dagar. Sedan insåg jag att mitt Ica och visa kort hade blivit avmagnetiserade av låset på plånboken :( så dåligt!! Jag trodde verkligen att dom som tillverkade detta hade räknat ut vad som händer om man sätter magneter vid korten. Och i min enfald så trodde jag att magneten var så svag att det inte skulle påverka, för jag menar det säger väl sig självt? Men inte då... Så ni får jag ge mig ut på jakt igen :( helst ett vitt eller rött denna gång. Apples case kostar ju 800-900 kr och så gärna vill jag inte ha en. Det får ju trots allt bara plats med två-tre kort...
Jag har fått beställa nya kort, och det är väl smidigt och tar 3-5 dagar, men man kan ju inte använda de avmagnetiserade korten under den tiden!
Så passa er för iPhone case med magnetlås på kortsidan!

A BIG NONO!!20120327-112454.jpg

CONVERSATION

1 kommentarer:

  1. Men hallå....du som ä mästar-pysslskan du må juh kunna sätta karborre isf för magnet??elle nå gummiband å knapp....de där måste du juh lösa, en uppgift för dej. ;)

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design