Eländes elände!

Så har Max fått pollenallergi. Vet inte vem jag försökte lura när jag trodde att han skulle klara sig. Både jag och Daniel har en massa allergier kors och tvärs, så det var väl egentligen väntat...Men ändå så surt! Han håller på att klia ut ögonen när det är som värst. Alltid efter att ha varit ute ett tag så sätter det igång. Ögonen är knallröda större delen av dagen och näsan rinner som besatt.
Förra året så fick Max en allergiattack med nässelutslag i hela ansiktet, så vi åkte in på akuten (ska tilläggas att det var min första semesterdag...naturligtvis) och fick Aerius utskrivet. Vi tror att det var en jordgubbsyoghurt som han aldrig druckit förr. Hur som helst så ringde jag bvc och dom sade att det går bra att ge honom Aerius mot pollen och jag fick tips på ögondroppar som skulle lindra, så vi får se hur det går!

Sen har vi Maja...Hon är inne på sin andra löpvecka. Hon surar, sitter och suckar, sover, äter och kräks. Samma visa varje gång. Man har världens tröttaste hund i tre veckor innan vansinnet tar slut. Dessutom så blöder hon en hel del så hon år ha ett par käcka byxor på sig med en blöja i. Inte allt för poppis, men hon bryr sig inte nämnvärt nu iallafall.

Så här är det eländes elände just nu. Men imorgon är det temaavslutning på Max dagis så då ska det bli tårta och grejer! Men äter jag det får jag väl gallstensanfall...Fick ett litetlitet igår som höll i ca 20 minuter, så det var väldigt lindrigt! Men förhoppningsvis åker stenarna snart! Den 30e ska jag få prata med kirurgen på sjukhuset. Så jag ser ljuset i tunneln ;)

 

CONVERSATION

3 kommentarer:

 1. Sv; tack för din kommentar.
  Jo jag har fått såna tabletter som bör fungera men i går var jag så upp i varv och störde normala kvällsrutinen så det var säkert därför, hoppas jag i alla fall!
  Ha det jättebäst!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fy för allergier, vi är tack och lov förskonade, förutom att dottern är överkänslig och får utslag av nya otvättade kläder så allt måste tvättas innan hon kan använda det. Hoppas medikamenterna hjälper!

  SvaraRadera
 3. Jag äter aerius mot min pollenallergi och den hjälper oftast väldigt bra! Ibland kan jag behöva komplettera med ögondroppar eller någon form av nässpray.

  Gallsten har jag haft och opererat bort några riktigt stora stenar så jag vet att det kan göra GALET ont, hoppas att du snart får ta bort dina. Efter operationen kan jag äta nästan som vanligt, jag har svårt för fet mat och rökt mat. Lycka till!
  kram Annika

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design