Drömhuset!

Jag har hittat drömhuset!! Det ligger 2,6 mil från stan och är helt fantastiskt! Alltså det var det vackraste och ligger lantligt. Den 29e är det visning och jag måste titta på det. Tyvärr hittar jag inte planlösningen eller driftskostnaden, men jag är störtkär!

HÄR hittar ni huset!

Idag ska jag och Max möta upp Carro och Cornelia på drakborgen, så nu är det bäst att jag hoppar in i duschen!

CONVERSATION

8 kommentarer:

 1. Jättefint, och så mysigt och läckert! Där skulle jag också trivas. Vilka prisskillnader det är, det där är ju jättebilligt, här i Täby (norra stockholm) får du en etta kanske en tvåa, för de pengarna!!

  SvaraRadera
 2. ÅHHH, ett riktigt drömhus :) med torn som jag älskar.

  SvaraRadera
 3. My godness!!! Varför ligger inte detta hus i lilla Vimmerby!?!?! VILL HA NU!!! Det är verkligen ett drömhus Malin å ni gör helt rätt i att gå å kolla på det!
  Men priset...är rädd att det kommer springa iväg. HOPPAS SÅÅÅÅ att ni får vara med å buda å vinner hela skiten!!!! :D KRAMISAR på dej sötfisen!

  SvaraRadera
 4. Ja, så är det! Men häruppe är det grymt svårt att få ett lån istället. Även om båda har fast jobb. Men vi har fått ett bra lånelöfte så jag är nöjd. Sedan ligger det där huset lite avsides till (fast ändå inte). Folk orkar inte åka dit haha =) Här är vi bortskämda med pendlingsavstånd. Helst inte mer än en mil (då vi inte har tunnelbana och sånt)

  SvaraRadera
 5. Men åååååå vilket hus!!!!!
  Helt amazing. Här i mina trakter så skulle liknande hus gå på 3,5-4 milj säkert. Det är verkligen hur fint som helst.
  Håller tummarna!!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så fint! verkligen idylliskt, - hoppas på det bästa och att ni gillar det fullt ut och att det går i lås, lycka till!!!! kram och ha en fin helg

  SvaraRadera
 7. Klicka på tillbaka till bostadsfakta
  http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=40MRF4COA7KM9VN0

  SvaraRadera
 8. Såg det nu! Dom skulle lägga ut det under dagen :)

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design