Städa!

Inte nog med att jag fick hem en massa tvättmedel. Idag köpte vi hem en handdammsugare och en steam mop. Hoppas att dom fungerar som jag vill. Jag får återkomma med recension senare ;)20120505-191201.jpg

CONVERSATION

8 kommentarer:

 1. Vårstädning på gång?

  SvaraRadera
 2. Ja dem där skall vara bra å lätt att bara ta till :) ha en fin söndag kram

  SvaraRadera
 3. Jag har hört att den där steam mopen skall vara helt fantastisk ;-) - har en kollega som bara "älskar" den - hur man nu kan göra det.... med städverktyg ;-). Berätta gärna hur den funkar. kram och ha en fin söndag

  SvaraRadera
 4. Köpenhamns morsanmaj 06, 2012 1:34 em

  Stem mop? det är något nytt för mig! Du får absolut lämna recention sen!

  SvaraRadera
 5. dammsugaren är nog bra att ha till hands för mindre städning. Praktiskt när man har barn som gräver ur blomkrukorna. hrmf.... Men vid storstädning tror jag inte på den.
  Mamma kastade sin. =/
  Men jag vill gärna ha en recension på steam mopen. =)
  Den är jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 6. Haha, gillar Max jorden i krukorna? ;D

  SvaraRadera
 7. Steam mopen är jag också nyfiken på. Aldrig hört talas om men allt som gör städningen lite snabbare, roligare och effektivare är ju plus!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jamen precis! Jag har inte orken att dra fram dammsugaren (stora) och skurmoppen ett par gånger i veckan, men med den här som man bara fyller på vatten och kör, går det av bara farten! Jag trodde att den skulle behöva värma upp vattnet först, men det sätter igång och ångar på en gång! Fantastisk än så länge ;)

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design