Hustittning igen

Idag har vi kollat på två hus. Båda låg i samma område så det gick fort.
Ena huset var lite dåligt planerat med kök och sovrum, men fint i övrigt. Men ska man lägga ut en massa pengar så vill jag vara någorlunda nöjd med planlösning och sånt.
Det andra huset var mycket bättre, med bättre läge och fantastisk utsikt. Det senare kändes jättebra men vi har bokat in oss på ett par visningar till.
Varför kan inte bara drömhuset dyka upp på en gång utan en massa andra spekulanter? Jag börjar bli less på letandet! Jag vill flytta nu!

CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att erat drömboende kommer till er snabbt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ohh, vi letade i ett år innan vi hittade huset vi bor i nu. Inte alls vårt drömboende, vi renoverar allt eftersom, men det låg på helt rätt ställe, så då nöjde vi oss med det... Hoppas ni lyckas hitta ert hus snart!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna, det kommer säkert men det är svårt att hitta rätt! tror att vi var på typ 40 visningar och höll på att ge upp hoppet för att priserna rusade iväg etc. och att det inte kändes 100. Sedan kom huset med stor H - inte utseendemässigt (det har vi gjort om nu) men invändigt var det bara "vi/vårt". Lycka till kram

  SvaraRadera
 4. Köpenhamns morsanmaj 10, 2012 11:55 fm

  men det är kul att vara i "kolla på hus" processen ändå....ni hittar nåt snart!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design