Veterinären

Idag har vi varit hos veterinären med Maja. Hon har fått ögon och öroninfektioner igen...och denna gång blev det även en liten extrainfektion i urinvägarna, så nu går tanten på antibiotika. Tur att jag får tillbaka pengar av mitt försäkringsbolag. Iallafall när det gäller antibiotika. Det är ju skitdyrt med mediciner!
Idag hämtade vi ut ena partiet och det gick på närmare 800 kr. Hon ska ha en omgång till när dessa tar slut.

Yvonne, som äger timrås veterinärmottagning, har Majas kullsyster, Bibbi. Hon är fantastisk att ha och göra med. Hon lyckas alltid klämma in oss samma dag eller dagen efter när jag ringer. På andra ställen kan man få vänta ett par veckor på tid. Sen gör det ju inte saken sämre att hon kan rasen.
Maja hade gått ner 2 kilo sedan sist! Så glad för detta då hon är lite...ehum...trind. Nu är hon ganska slank, men konstigt vore väl annars eftersom hon näst intill har svält sig under löp-perioden.

20120614-153830.jpg

CONVERSATION

5 kommentarer:

 1. Skriv din kommentar här!Vilket vackert bröllopskort du visar i förra inlägget. Superfint! Vad är det för en stämpel du använt? Gillade den jättemycket. Mvh Gertrud

  SvaraRadera
 2. Skickar krya på dig hälsningar till fina Maja!

  SvaraRadera
 3. naw så söta dem är där dem sitter trist att hon är sjuk krya på henne å kram till dig

  SvaraRadera
 4. En kaxig liten tant tror jag minsann! Skönt att det finns medicin att ge, även om det kostar...

  Tack för tipset! Väntar nog ändå tills jag kommer till taxfreen på Arlanda i juli.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Hoppas hon blir frisk snart. Att det ska vara så jäkla dyrt med veterinärbesök!! Borde finnas högkostnadskort där också! Kram

  SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design