Ansiktsmålning

Rättelse från förra inlägget. Det var barncancerfondens dag i veckan...idag var det eldsjälar som hade dragit ihop ett trevligt arrangemang i stan. Dem hade gömt blåa små stolar i gallerian (typ 40? butiker) som man skulle hitta.

Jag, Max och min mamma for in och letade rumporna av oss. Vi hittade alla! Men vann inget...däremot vann min lillasyster. Vi donerade pengar och myste på i två timmar. Om man donerade pengar fick barnen dessutom ansiktsmålning så Max hoppade upp i stolen och krävde att få bli spindelmannen!

En liten rolig scen som utspelades alldeles innan, var när en liten tjej på ca 2 år, skulle få sitt ansikte målat.
- Vad vill du bli? frågade sminkösen. "En prinsessa" svarade flickan. "Jahaaa? Men kanske du vill ha en fjäril i ansiktet då, för det är svårt att göra en prinsessa". "Nej, jag SKA vara en prinsessa". Vi det här laget hade hennes pappa tagit upp en ok med djur i som han pekade och gav förslag. "Ja då vill jag vara en val" sa flickan. Sminkösen började skratta och sa att det var lite svårt med en val, fanns det inget annat djur?. Jorå hon hade ett till djur som hon kunde tänka sig...en elefant!
Jag kunde inte låta bli att skratta där vi stod i kön. Till slut bestämde sig flickan för att bli en tiger, så sminkösen skyndade sig innan hon ändrade sig till något svårare.

Här är spindelmannen iallafall!

Själv hade jag en sådan tur att jag hittade en kofta, en tröja och ett par leggings (medan vi sprang igenom alla butiker i jakt på stolarna).

CONVERSATION

1 kommentarer:

  1. Vilken gosing ;-)... låter som ni hade en mysig dag! tack Malin för inlägget hos mig, ja visst är det märkligt hur starkt de kan te sig att koppla sinnet till olika saker.,.. spännande att du förnimmer smak i munnen när du ser 1700-tals möbler?! undrar hur det kommer sig ;-)... hoppas du/ni får en fin kväll, vi håller på och packar till Vemdalen :) !

    SvaraRadera

Lämna en kommentar så blir jag glad!

Följ mig

Instagram

Majamelon_design